Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem küldi el rendesen...

Miért nem küldi el rendesen az üzenetemet a messenger egy embernek mindig csak üres kört mutat 1 hete már és csak azt írja, hogy elküldve ha rámegyek,nem azt, hogy kézbesítve. 1 hete nincs fenn az illető facen talán? Pedig néha posztol.

Figyelt kérdés

De amióta nem beszélünk csak nagyon ritkán posztol, és akkor sem mutatja a zöld pontot a nevénél a Face. Messengeren meg egyátalán nem tudom elérni mert nem küldi el mint fennt említettem az üzimet.

Mit csináljak? Fontos lenne beszélnem az illetővel nagyon!!

Telószáma nincs meg, nem is egy helyen lakunk...

2021. ápr. 8. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézte még a Messengert. Ha látta, akkor pipa van. Az, hogy posztol a Facere, nem jelenti azt, hogy Messengert is néz.
2021. ápr. 8. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy letiltott? Ilyenkor nem szokta elküldeni, jelezni hogy fent van.
2021. ápr. 8. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, mert amikor valaki letiltott egyátalán nem tudtam neki írni messengeren és azt írta ki, annál aki letiltott, hogy erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni...

Az illetőnél meg mindent meg tudok nézni csak mint mondtam az üzit nem küldi el rendesen.

2021. ápr. 8. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Van ún. figyelmen kívül hagyás opció a messengerben, ilyenkor az üzi tőled elmegy, de nála nem jelenik meg, nem kap róla értesítést, csak utólag, ha ezt feloldja.
2021. ápr. 8. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 tudom, régebben még így volt, viszont mostanában már nem szokta jelezni, ezért gondoltam.
2021. ápr. 8. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!