Reklámozzák ezeket a hájfelfogó hasleszorítókat. Nem gondolják a vevők, hogy inkább rendesen kellene táplálkozni és mozogni?
Ugye tudod, hogy a kommenteket nem mindig az elégedett vásárló írja? Hanem a bennfentesek.
Egyébként mi van, ha valaki nem elégedett a testével, de nagyon közel van egy esemény, amire csinosan kell öltözni? Például 1-2 hónappal előre jelentenek be valamit nekik. Olyankor jó alternatíva az ilyen alakformáló cucc, hiszen ennyi idő alatt úgysem fog senki 20-30 kilótól megszabadulni, még akkor sem, ha rendesen táplálkozik vagy mozog.
Mindig könnyebb eladni egy azonnali hatást ígérő vackot, mint egy hosszú távú stratégiát.
Az emberek többsége utóbbira sajnos nem vevő, mert a mai világban az azonnali sikereket és eredményeket hajszolják.
Pedig valódi ilyenből nagyon kevés van.
Az emberek többsége inkább szeret venni egy gyors eszközt, ami a tüneteket enyhíti, mint egy csomó energiát beleölni abba, hogy az okot szüntessék meg.
Vicces, amikor elszidják a gyógyszergyártókat, hogy teletömik az embereket gyógyszerekkel. Az is pont hasonló szitu. A valóságban az emberek tömik magukat tele.
Amikor volt egy kötelező orvosi vizsgálatom, magas lett a vérnyomásom, pedig mindig tökéletes volt. Megkérdeztem az orvost, hogy most mit lehet tenni. Mondta, hogy van vérnyomáscsökkentő, lehet, hogy azt kéne szednem. Mondtam, hogy én inkább nem szednék gyógyszert, hanem változtatnék az életmódomon meg ilyenek. Lemerevedett és ledöbbent. Azt mondta, hogy ő éveken át mondott ilyeneket az embereknek, de talán 1000-ből 1 embert érdekelt, mindenki más gyógyszert akart szedni.
Hát, az a helyzet, hogy általában lusták vagyunk.
Mert egyszerűbb egy ilyen cuccba belepréselni pár perc alatt a hájat mint több hónapon/éven át egészségesen élni táplálkozni, rendszeresen edzeni.
Persze ha már az ember egészségén mutatkozik ki hogy baj van akkor már inkább elkezdenek egészségesen élni, de sokan csak akkor kezdik el ha már összeestek valahol és az orvos tanácsolja erősen hogy változtatni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!