Tegnap este elütött egy autó. Szerencsére nem lett bajom, haza is jöttem de azóta nagyon levert vagyok lelkileg, semmihez sincs kedvem, rendesen depressziós tüneteim vannak. Mikor múlik el? Egyáltalán ez normális ilyenkor?
Ma alig mertem biciklire ülni. Állandóan attól félek, hogy megint elütnek. Folyamatosan lepereg előttem az egész. Plusz azon stresszelek nehogy a családtagjaim is így járjanak.
Tényleg nincs bajom, a térdem fáj egy kicsit de mégis nagyon rosszul érzem magam.
Poszttraumás stressz. Idővel túl leszel rajta.
Lehetőleg ne gondolj rá. Ha gondolatban előjön a helyzet, igyekezz olyan szellemi elfoglaltságot találni, ami leköti az agyadat (pl. keresztrejtvény-fejtés, olvasás)
#1 Nem figyelt és nem látta, hogy jeleztem a kezemmel merre fordulok. Nem állt meg időben. Teszem hozzá, hogy végig bicikliúton haladtam.
Annyiban hibás vagyok, hogy nem volt az első lámpám bekapcsolva.
Megállt és kiszállt a kocsiból nagy nehezen. (Elég sokan látták szerintem csak azért.) Megkérdezte, hogy segíthet-e de nem foglalkoztam vele. Megijedtem nagyon.
"A biciklizést ne hagyd abba, mert utána már nem fogsz tudni visszaülni."
Ezt hogy érted?
Nyugodj meg. A stressz és a levertség elmúlik, az emlék halványodni fog, de óvatosabbá tesz. Tanulság: csak tökéletesen üzemképes bringával járj.
Régen én is túlestem egy hasonló eseten.
Szoval téged csak ugy el lehet ütni aztan szevasz?
Szerintem ez itt a baj gyökere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!