Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbben csak viszonylag...

A legtöbben csak viszonylag gazdagabban jönnek rá hogy nem olyan fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Nálam így volt.
okt. 18. 12:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Így hogy mindenem megvan már, hitelem sincs, így nekem sem olyan fontos már. Azt a havi 500 ezret - 1 milliót elköltekezem, a többi meg csak gyűljön, jól jöhet még.
okt. 18. 12:45
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Korábban nem érnek rá ilyen kérdésekkel foglalkozni, mert pénzt kell keresniük ....
okt. 18. 12:46
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy arra jöttél rá hogy nem fontos a pénz, és nem csak megnyugodtál, hogy már nem kell miatta aggódnod?
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Egy szint folott nem szamit annyira. Persz az se mind1 kinek mi az a szint.
 5/20 A kérdező kommentje:
Kicsit részletesebben. Átlag alatti életszínvonalon életem. Majd jött egy betegség is. A családi körülményeim úgy alakutak lett bőven pénzünk. Pesti lakások kiadva stb. Tehát már költekezhettem volna szabadon, de már nem érdekelt a dolog a betegség miatt. Hiába volt pénzem, rájöttem önmagában szart sem érek vele. A betegség szerencsére 3-4 év után elmúlt, de a pénzhez való hozzáállásom nem változott. Azóta is úgy gondolom nem olyan lényeges és átlagos élettel is jól el lehet lenni. Fontosabbak az emberi kapcsolatok.
okt. 18. 12:55
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
Nincs nagy vagyonom, de nem érzem hogy nem fontos, segítem a gyerekeimet, unokáimat.
okt. 18. 12:56
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Majd ha elszegényedsz akkor meg rájössz, hogy mégiscsak olyan fontos...
okt. 18. 13:00
 8/20 A kérdező kommentje:
A szegényedés nem jó nyilván, ezért is írtam átlagot.
okt. 18. 13:02
 9/20 A kérdező kommentje:
Voltam ugye szegényebb is.
okt. 18. 13:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Jó, neked a betegség miatt ilyen lett a hozzáállásod, de alapvetően a sok pénz akkor is jobb, mint a kevés pénz. Nekem vannak barátaim, van családom, de azért csak jobb lenne néha elmenni velük két hetet nyaralni ahelyett, hogy csak összeugrunk 2-3 órára dumálni, mert amúgy senki nem ér rá többre és pénzük sincs másra.
okt. 18. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!