Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetünk mi magyarok...

Hogy lehetünk mi magyarok ennyire undorítóak egymással?

Figyelt kérdés
Külföldön élek. Más népektől azt látom hogy segítik egymást. A lengyel a lengyelt, az orosz,az oroszt . De a magyar ott tapossa a másikat ahol tudja.. miért??

okt. 13. 15:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%

Társkereső appon is, a külföldön élő magyar pasi fut, nem is válaszol egy ugyanottélő magyar nőnek! Neki helybéli kell, mert gondolja, hogy attól hamarabb integrálódik, túlokoskodja a dolgokat.

Gondoltam örülne magyar ismerősnek, még legyen akivel egy szót váltani, egy kávét inni, francokat! Hallani se akar erről. Kb vagy 15-20 magyar férfiről beszélek az évek alatt

okt. 14. 14:43
 32/38 anonim ***** válasza:
31%

Elűznének téged egy hajléktalanszállóról, ha mennél ételt osztani? Karácsonykor nem fogadják el az adományaidat? Ugyan már. Kifogások ezek, nem mások.

Mástól elvárnád, hogy idegenek alá toljon mindent, de te kettő fűszálat nem tennél keresztbe. Undorító.

okt. 14. 14:58
 33/38 anonim ***** válasza:
47%

Persze teli vannak a hajléktalanszállók külföldön magyarokkal, akik olyan bájosak es szociabilisak, mint te!

Szállj le a fűről, hülyeségeket ne írj, csak azért hogy írjál te is valamit!

okt. 14. 15:03
 34/38 anonim ***** válasza:
62%
Akkor menj el Magyarországra és segíts ott.
okt. 14. 15:05
 35/38 anonim ***** válasza:
Föltétlen!
okt. 14. 15:12
 36/38 anonim ***** válasza:
77%
Annyira gáz a stílusod, hogy inkább menekülnek, mégha amúgy segítenél is :D Mert a beszélgetés fájdalmasabb, mint akármit is adsz.
okt. 14. 17:37
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha gáz személyt akarsz látni, nézz a tükörbe! Nem tudom miért támadsz oldalakon keresztül, nem is én tettem fel a kérdést!

Le nem szállsz rólam mint egy igazi obszedált őrült! Segítsen anyád

okt. 14. 18:02
 38/38 anonim ***** válasza:
77%
#37 nem is ugyanaz voltam, akivel vitázol :D
okt. 14. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!