Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetünk mi magyarok...

Hogy lehetünk mi magyarok ennyire undorítóak egymással?

Figyelt kérdés
Külföldön élek. Más népektől azt látom hogy segítik egymást. A lengyel a lengyelt, az orosz,az oroszt . De a magyar ott tapossa a másikat ahol tudja.. miért??

okt. 13. 15:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%
Hát figyelj, Borsodban egy kanál vízben megölnének hogy többet keressenek nálad. Sajnos sok munka nélkül akar elismerést. Saját bőrömön tapasztalom hogy sokan még a kőkorban érzik magukat, csak a férfi domináljon még ha az értelmi szintjét meghaladja, akkor is..külföldön más a mentalitás szerintem..örülj neki hogy ott élsz.
okt. 13. 17:24
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
18 as, látom, hogy csak azon vagy, hogy valahogy fölémkerekedj es ironizálj, semmit nem értesz abból amit írok, csak hogy valahogy bassz oda, hogy jól jöjjél ki, a te világodban ez nyereséges ügy es kommunikáció. Nem tartok igenyt a sántaagyú válaszodra! Tartsd meg magadnak!
okt. 13. 17:29
 23/38 anonim ***** válasza:
65%
Ne dobj gyöngyöt a disznók elé, mert kitámadnak! Milyen igaz!
okt. 13. 17:41
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

Sose leszel boldog az életben, ha mindenkiben (magyarban és külföldiben egyaránt) csak az ellenséget látod. Ha csak az alaptalan gyűlölet, harag és irigység fűt. Megnyugtatlak, a külföldiek közel sem utálnak téged annyira, mint amennyire te őket. Semmi értelme ennek.

Sajnállak, de végülis mindenki a saját életének a kovácsa. Mindennek oka van.

25/N

okt. 13. 17:50
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekel a genetikai selejt delíriumod!
okt. 13. 17:52
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
XD
okt. 13. 17:56
 27/38 anonim ***** válasza:

Távoli, idegen országba készültem a férjemmel, már megvolt a kinti munkahely, megvolt a vízum (amit a leendő munkáltató intézett kintről).

Gondoltam egyet, felnéztem a Facebookra az ottani magyarok csoportjába.

Hát azt a k....va életbe! Több pontban taglalták ott, hogy CSAK olyan jelentkezzen, aki már ott él, és senki olyan ne, aki ott szándékozik munkát vállalni, ott szándékozik egyetemre járni, tervez odaköltözni, ilyenek. CSAK, ha ott lakik már.

Egy éve itt lakunk már, gondoltuk, hogy akkor jelentkezünk a csoportba, de aztán meggondoltam, hogy ilyen csoportba akarok-e tartozni, és hát nem.

okt. 14. 13:21
 28/38 anonim ***** válasza:
47%
Hát normális, a magyar nem fog magyart segíteni munkához, tanáccsal, semmivel, elvégre ez kihasználás szerinte, bezzeg a muszlimnak nem kell magyarázni, hogy segítse a fajtáját, mert tudja, hogy neki is jobb lesz attól az élete. Őket kell kérdezni, hogy hogyhogy ilyen magától ertetődő hogy segíti a földijeit, úgy fog rádnézni, mint megkergültre
okt. 14. 14:30
 29/38 anonim ***** válasza:
62%
Te mikor segítettél utoljára egy másik magyarnak?
okt. 14. 14:31
 30/38 anonim ***** válasza:
47%
Hogy segítsek, ha kerülik a másik magyart? Minden okot megragadva
okt. 14. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!