Hogy lehetünk mi magyarok ennyire undorítóak egymással?
Sose leszel boldog az életben, ha mindenkiben (magyarban és külföldiben egyaránt) csak az ellenséget látod. Ha csak az alaptalan gyűlölet, harag és irigység fűt. Megnyugtatlak, a külföldiek közel sem utálnak téged annyira, mint amennyire te őket. Semmi értelme ennek.
Sajnállak, de végülis mindenki a saját életének a kovácsa. Mindennek oka van.
25/N
Távoli, idegen országba készültem a férjemmel, már megvolt a kinti munkahely, megvolt a vízum (amit a leendő munkáltató intézett kintről).
Gondoltam egyet, felnéztem a Facebookra az ottani magyarok csoportjába.
Hát azt a k....va életbe! Több pontban taglalták ott, hogy CSAK olyan jelentkezzen, aki már ott él, és senki olyan ne, aki ott szándékozik munkát vállalni, ott szándékozik egyetemre járni, tervez odaköltözni, ilyenek. CSAK, ha ott lakik már.
Egy éve itt lakunk már, gondoltuk, hogy akkor jelentkezünk a csoportba, de aztán meggondoltam, hogy ilyen csoportba akarok-e tartozni, és hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!