Hogy lehet, hogy valaki egymással teljesen ellentétes személyekkel jön össze?
Figyelt kérdés
Előző barátnő: egy alaktalan szétfolyt barbamama.
Mostani barátnő: dögös, csinos, formás, arányos, tónusos testű, babaarcú, kecses, nőies, finom.
Tudom, hogy nem minden a külső, de ilyen óriási különbség a két nő között nagyon szembetűnő.
aug. 18. 20:05
2/5 anonim válasza:
Változott az ízlése, akkor éppen az jutott (hogy a mostaninál ez a helyzet vagy az előzőnél, azt nem tudni)
3/5 anonim válasza:
Az adott emberbe szeret bele. És?
Én is voltam már mások által helyesnek, jelenleg egy mások által nem helyes sráccal ismerkedem, nekem ő tetszik és nagyon megfogott.
5/5 A kérdező kommentje:
Most melyikre írjátok ezt? Mert a mostani egy szupermodell, az előző meg olyan, aki miatt sajnálni szoktuk a férfit, hogy csak ez jutott neki.
aug. 19. 08:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!