Lehalkítjátok a telefont estére?
Figyelt kérdés
Én igen, szinte mindig.
Most viszont egy kollégám keresett éjfél táján és nem tudom, kicsit rossz érzésem van mert nem vettem fel, néma volt. Aludtam.. Most hétvégén dolgozok fél 5-re megyek.. ez kifogás, de ilyenkor szeretem kialudni magam..már ha lehet ilyet..
tegnapelőtt 04:13
1/34 anonim válasza:
nappalra is. Szinte csak visszahívok
2/34 anonim válasza:
Én mostanában ki is kapcsolom. Egy raktárban dolgozom, nem vagyok VIP, hogy mindig keressenek.
4/34 anonim válasza:
Már nem. Soha. Párszor már megszívtam vele, mert elfelejtettem visszahangosítani. Nem hallottam meg a futárt, klímaszerelőt, ilyesmi.
6/34 anonim válasza:
Nem, mert alapból nagyon ritkán keresnek.
7/34 kürtőskalácska válasza:
Én lenémítom de van olyan opció,hogy bizonyos emberek bármikor felhívhatnak.
8/34 anonim válasza:
Estére nem, mert este van időm beszélni emberekkel. Azt viszont beállítottam, hogy ééjszakára automatikusan lenémítja magát.
9/34 anonim válasza:
Igen. De azok akik a névjegyzékemben vannak azoknak kicsörög.
10/34 anonim válasza:
Nem, engem is nagyon ritkán keresnek telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!