Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehalkítjátok a telefont estére?

Lehalkítjátok a telefont estére?

Figyelt kérdés

Én igen, szinte mindig.

Most viszont egy kollégám keresett éjfél táján és nem tudom, kicsit rossz érzésem van mert nem vettem fel, néma volt. Aludtam.. Most hétvégén dolgozok fél 5-re megyek.. ez kifogás, de ilyenkor szeretem kialudni magam..már ha lehet ilyet..

tegnapelőtt 04:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Csak éjszaka van rajta hang, amióta füldugóval alszok, hogy biztosan felébredjek, egész nap rezgőn van
tegnapelőtt 08:20
 22/34 anonim ***** válasza:
Két éves a kisfiam, születése után némára állítottam, hogy ne ébresszék fel. Ezt úgy megszoktam, hogy azóta is úgy van, bár ha mondjuk elmegyek otthonról (leginkább nélküle), esetleg alvásidőn kívül hívást várok (pl. futár) akkor van, hogy visszateszem rá addig a hangot.
tegnapelőtt 08:39
 23/34 anonim ***** válasza:
78%
Lehalkítom. A kollégán meg ne rágódj, senkit nem hívunk fel műszakkezdés előtt 4 órával, mert kb biztosra lehet venni, hogy alszik. Mit akart amúgy?
tegnapelőtt 08:41
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem, mert 99%-ban olyanok hívnak, akiknek mindenképpen felveszem.
tegnapelőtt 08:47
 25/34 anonim ***** válasza:

Az értesítések le vannak némítva, hogy ne puttyogjon, ha írogatnak, a hangerőt viszont - nem túl hangosan - rajtahagyom. Bármikor történhet olyan dolog, amiért fontos, hogy elérhető legyek.

A munkahelyem szerencsére nem hívogat, eddig hátrányom nem származott belőle.

tegnapelőtt 08:50
 26/34 anonim ***** válasza:

S az kiderült mi volt olyan fontos éjfél tájt? :D

Egy percig se érezd magad rosszul emiatt.

Max akkor telefonál normális ember ilyenkor,ha baj van, de akkor sem a kollégámat hívnám.

tegnapelőtt 08:59
 27/34 anonim ***** válasza:
Este tizenegykor automatikusan alvó funkcióra vált, szóval lenémítja magát és értesíteket sem mutat reggel fél hétig. A wifit is kikalcsolom kilenc körül.
tegnapelőtt 09:57
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ki is kapcsolom! Úgyis látom sms-ben hogy ki keresett.
tegnapelőtt 13:02
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleve rezgőn van mindig. Este pedig, elalvás előtt nem sokkal, kikapcsolom rajta a netet.
tegnapelőtt 13:45
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Én rájöttem hogy a wifi a levegőben van, úgyhogy ha károsnak találod, érdemesebb a modemet kikapcsolni (kihúzni a falból).
tegnapelőtt 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!