Lehalkítjátok a telefont estére?
Figyelt kérdés
Én igen, szinte mindig.
Most viszont egy kollégám keresett éjfél táján és nem tudom, kicsit rossz érzésem van mert nem vettem fel, néma volt. Aludtam.. Most hétvégén dolgozok fél 5-re megyek.. ez kifogás, de ilyenkor szeretem kialudni magam..már ha lehet ilyet..
tegnapelőtt 04:13
31/34 anonim válasza:
A mobilom mindig néma. Ha ír valaki, azt előbb-utóbb látom. Ha épp előttem van a telefon, amikor hívnak, akkor sem veszek fel ismeretlen vagy nem kijelzett számokat. Ha otthon vagyok, a laptomomon a messenger hangjelzést ad, ha jön üzenet. A szeretteim tudják, hogy lehet elérni. Soha nem volt ebből gond. Aki kedvel nem hívogat. Ha éppen dolgozok, BKV-zok stb, akkor pláne nem érdekel a telefon. Ha sms-t küld vki, hogy "XY vagyok, légyszi hívj vissza" akkor megteszem, amint látom az üzenetet.
32/34 anonim válasza:
Nem (halkítom le), - szerződés kötelez arra, hogy 24/7-ben elérhető legyek.
34/34 anonim válasza:
Igen. Nappal is csak rezgőn van, éjjelre pedig beállítottam, hogy este 10 és reggel 8 között le legyen némítva minden értesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!