Az emberek lehalkítják éjszakára a telefont?
Figyelt kérdés
Gyakran éjszaka küldenék üzenetet, de nem tudom, ezzel vajon felébresztem-e néha a címzettet. ( Face / Whatsapp )
Kérlek, szavazzatok! Éjszakára hogy hagyjátok a telefont?
2020. szept. 14. 00:35
A kérdező szavazást indított:
Lenémítom
Kikapcsolom
Rezgőn hagyom
Nem némítom le vagy kapcsolom ki
44 szavazat
1/11 anonim válasza:
Kettő van, az okost kikapcsolom, a butát nem. Az üzeneteket meg küldd ütemezve, hogy csak reggel menjen el, így nem ébresztesz fel senkit.
2/11 Morzsi007 válasza:
Repülőmód, hogy legalább ez ne sugározzon a fejem mellett egész éjjel. Reggel a telefon ébreszt ezért nem kapcsolom ki.
3/11 anonim válasza:
Nekem nappal is le van némítva :D
4/11 anonim válasza:
Nincs lenémítva, de nem zavar az SMS meg a hasonlók.
5/11 anonim válasza:
Nem tudok választani, mert nincs ilyen lehetőség:
Automatikus "Ne zavarj" módban van este 9-től reggel fél 8-ig. Csak az a pár kedvenc kontakt csengetése, üzenete jön át.
6/11 Laylah válasza:
Napközben is rezgőn van, éjjel szintén, csak éjjelre kinyomom a netet is, úgyhogy nekem írogathat éjjel bárki akármilyen chaten, nem fogom megkapni, megnézni, csak reggel.
7/11 anonim válasza:
Leginkább csak az emberek halkítják le ...
10/11 anonim válasza:
Automatikusan ne zavarjban van este nyolc és reggel nyolc között. Csak család és közeli barátok üzenete és hívása jön át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!