Osszunk már meg hasonló (lásd alább) történeteket egymással! Neked milyen kedves gesztus maradt meg?
Valahol már leirtam. Kicsit faraszto ismételni mert millio meg egy ilyen van
Pk mikor esoben beálltam egy kapualjba erre visszajott egy pasi es kinyitotta nekem a kaput hogy álljak be addig a lepcsohazba
Vagy amikor metrora varva szerencsétlenkedtem egy uditos flakon kupakjával mert gyárilag félre volt rá nyomtatva nem tudtam kinyitni erre odajott egy masik pasi hogy miota néz ahogy szenvedek vele adjam már oda kinyitja nekem
Vagy amikor gázolás vagy vmi miatt le kellett hamarabb szállni a vonatrol en meg azt se tudtal hol vagyok egy néger srác mellém szegődött es elkalauzolt a mtrohoz jott velem a metroval is mindenhova
Vagy amikor ra akartam gyujljtani cigi volt a számban erre a sarkon majdnem nekem jott egy pasi akinek szinten cigi volt a szájában hogy ragyujt, erre azt mindta ad akkor már tüzet ha igy egyszerre gondoltunk ugyanarra:D
Vagy amikor mentem boltba es utanam jott egy srác hogy veletlen se értsem félre de egy hatalmas bogár van a fenekemen lesöpri(es hátrafordulva láttam hogy a hófehér gatyámon tenyleg vmi bazi nagy szarvasbogár vagy mi virított!!)
Aztan amikor mentem boltba jott az uton velem szemben egy srác. Elmentunk egymas mellett.
Aztan amikor mentem vissza vagy fél-1 óra mulva hazafelé megint szembejott ugyanaz a srác!:D es mondta ha harmadjára is összefutunk akkor már nem "enged el":)
Vagy amikor pénzt hagytam el es utánam hozták
Vagy amikor egy építőmunkás egy kedves gyönyörü szerelmes dalt kezdett el nekem énekelni:)
Vagy amikor nem tudom hanyadik szerelő után akik átvertek vagy mindenrlt hanyagul rosszul csináltak meg, es rengeteg pénért, a cégtol az egyik karbantarto helyretesz mindent nálam es poton jelképes összegért. Amikor végre jó lett ez vagy az a házban én csak ültem este lefekvés elott a padlón és bámultam csak a szekrenyajtót vagy hogy végre jó a hűtőm évek múlva és halad a festés, nem életveszélyes már a bojler, es a gázparapettet is jön ellenőrizni, elkezdtem könnyezni. Annyira megható hogy a sok fizetett szakember után akik mind rosszul drágán hanyagul átverve dolgoztak, van egyetlen ember ai valóban segít rajtam. De még most is bepárásodik a szemem ettől.
Vagy amikor volt olyan évem hogy épp senki nem köszöntött fel névnapomon(család sem), csak egyetlen ember akitől nem is vártam volna. Akiről nem is gondoltam volna.
Ilyen előreengedéseket én nem is tartok számon. Vagy engem engednek elore vagy én másokat mikor látom hogy nála van 1 dolog nekem meg full tele a kosaram vagy fordítva.
Még új voltam a környéken, egyik első szüleimhez utazás során történt a következő:
neten, meg a helyszínen kifüggesztett táblán is az x. kocsiállás volt feltüntetve, hogy onnan indul majd a buszom, szóval ott várakoztam. Kicsit oda is néztem, hogy az y. helyen tömörülnek emberek, de úgy voltam vele, biztos másik járat.
Aztán egyszer csak odajött mellém egy idős néni, aki németül kérdezte, melyik busszal megyek, válaszoltam, mire elmesélte, hogy az y. helyről indul, csak sehová nincs jól kiírva, és a sofőrök tudják is, és mégis képesek úgy otthagyni az utasokat, akik a kiírt helyen állnak, mint a szél.
Nagyon kedves és figyelmes volt a néni, nem győztem köszönni neki. Órákkal később jött volna a következő, hideg is volt aznap hajnalban, szóval tényleg hálás voltam érte. Bár az elgondolkodtató, hogy ott volt az a rakat ember, mind magyarul beszélő, és senki nem szólt, csak egy németül beszélő néni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!