Azt kapod, amit adsz? Tudtok ehhez hasonló történetet (mint amit lentebb bemásolok)?
Szerintem ez ilyen 50-50
Nála éppen "bejött"
Az én barátnőm most 34 éves, világéletében kihasználta a legtöbb pasiját mind érzelmileg, és anyagilag is
Nála a karma biztos nem dolgozott, mert egy pasi sem csalta meg, sőt nagyrészük állandóan engem basztatott hogy beszéljek a barátnőmmel hogy kezdjék újra stb stb 🤣
Mindenki jól bánt vele , pedig még azt sem titkolta sokszor hogy félre kacsintgatott.
Szóval szerintem ez mindenkinél más
Nem hiszek a karmában, bár volt már pár fura sztorim. Szerintem ez olyan, hogy aki gyökér, az nagy eséllyel fog ki szintén gyökereket, ezért ő is szív. De, rengetegen vannak, akik sosem szívnak, hiába gyökerek.
Saját példa: A csaj mögöttem állt neki ismerkedni egy sráccal. Bevallotta, szakított velem, összejöttek. A srác csak megdugta párszor, átverte és kihasználta. Karma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!