Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől vagyok napok óta ennyire...

Mitől vagyok napok óta ennyire fáradt? Mi szívja el ennyire az energiámat?

Figyelt kérdés
Napok óta egyre korábban elfáradok, most már ott tartok hogy este 7 és mindjárt aludnék. Pedig máskor éjfélig fent vagyok. Nem tölt fel semmi igazán, munkában is csak a nap végét várom, de otthon is csak elmegy az idő a semmivel. Ez pár napja van így, korábban rendben voltam. Ötletek?

okt. 10. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Terjed valami enyhébb megfázásos vírus, PLUSZ front is van.

Nálam ugyanez, ma úgy elaludtam munkából mint még soha, pedig időben feküdtem le. Egész héten kb állva el tudnék aludni. Mondjuk engem valami betegség is kerülget mert t@knyos is vagyok mellé.

okt. 11. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Szedsz vitaminokat? Esetleg ezek hiánya okozhatja, vagy az időjárás. Elég sok front volt mostanában erre, ezek is mind megviselhetnek.
okt. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!