Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől vagyok napok óta ennyire...

Mitől vagyok napok óta ennyire fáradt? Mi szívja el ennyire az energiámat?

Figyelt kérdés
Napok óta egyre korábban elfáradok, most már ott tartok hogy este 7 és mindjárt aludnék. Pedig máskor éjfélig fent vagyok. Nem tölt fel semmi igazán, munkában is csak a nap végét várom, de otthon is csak elmegy az idő a semmivel. Ez pár napja van így, korábban rendben voltam. Ötletek?

okt. 10. 18:53
A kérdező szavazást indított:
átok
orbán
démon
macska
vitaminhiány
egyéb, válaszban leírom
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Én is így vagyok vele. Szerintem az időjárás, meg az, hogy a szervezet érzi az őszt.
okt. 10. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább valami nyavalya van rajtad, amivel épp küzd a szervezeted.

Egyél sok rostosat, lédúsat, vitamindúsat, mehet a fehérje (itt elsősorban a hüvelyes növények szoktak elfelejtődni a repertoárból, de tojqs, sovány húsok is mehetnek), és a lassan felszívódó szénhidrátok (teljes kiórlésű bármi).

Magvak is mehetnek, vitamin, ilyesmi.

Kerüld a zsíros ételeket és a feldolgozott szénhidrátokat (fehér liszt, cukor, stb...)

Mindennapi mozgás se maradjon ki, de inkább most ne hajtsd túl magad, könnyített edzéseknél maradj.

okt. 10. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez van, de én holnap menstruálok, az előtti pár napban szoktam ilyen gyenge punnyadt lenni. Aztán megjön és mint akit kicseréltek. Onnantól kezdve megint van energiám.
okt. 10. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Öregedés?
okt. 10. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:

En szedek gyogyszereket, kemenyebbeket, de nem emlekszem, hogy igy kiutottek volna. Mar regota szedem. Most gondoltam bele hogy mi a F*sz van, hogy mar elajulok kb. 14 oratol, aztan mondom oke ezt befejeztuk es alszom 15 oratol este 7 ig. Es este meg ugyanazok a gyogyszerek, es ugyanugy elalszom 22 orakkor. De valamikor megint ugyanazok a gyogyszerek es egyaltalan nem vagyok almos, mintha semmi nem valtozott volna napkozben.

Nyaron nem emlekszem volt-e ilyen, de ev elejen biztos nem. Egyszer emlekszem amikor a viz alatt voltam mondjuk ugy, akkor sokat aludtam... de akkor se motivacio se etvagy, semmi.

Aztan valamikor volt a napokban, hogy rafogtam nem kellett volna napkozben aludni, mert este font voltam. Aztan elaludtam ejfel korul. Kovetkezo napkozben nem aludtam, fent voltam es nem birtam aludni. Altatot kellett bevennem. Ossze-vissza.

okt. 10. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem a kettős front lehet, én is érzem. nagyon sokszor van az hogy minimálisan elkezd fájdogálni a fogam, na és akkro megjelennek a városi csoportban a rosszabb helyzetben lévő segélykérők akik s.o.s.ben orvost keresnek fogra. ilyenkor ránézek, és igen, hideg front.
okt. 10. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:

6

akkor a briteknek ezert van szar foguk

okt. 10. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
sajnálom őket #7 annyira lehangoló területen élnek időjárásilag! ráadásul a brit angol a maga affektálásával és ilyen érthetetlen skót, walesi halandzsájával végleg elriasztott. érdekes, kevés inglissel is néhány usa régió sokkal jobban érthető hallásra kapásból mint ez a ránkerőltetett európai brit verzió
okt. 10. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Pont, hogy az American english a borzasztóan affektáló, a british english sokkal érthetőbb és normálisabb. Az USA-ban már nem is angolt beszélnek, hanem valami elkorcsosult makogást.

okt. 11. 05:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem volt csörtéd valakivel? Komolyan mondom, engem az vesz le energiaszint terén, de nagyon.
okt. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!