Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogy oldottátok meg az...

Ti hogy oldottátok meg az iskolát/egyetemet munka mellett? Hány órában dolgoztatok? Én 30 órában vagyok, de minden energiámat leszívja.

Figyelt kérdés

Én vendéglátózom. Mondanom sem kell, éjszakázások, túlórák, stressz... hiába a szerződésben fix óra áll, mindig többre írnak be. Már sokallom ezt az egészet, nem jut időm szinte semmire, magamra se, mindig csak a munka, leszív teljesen. Februárban fogom kezdeni a sulit, de van egy olyan érzésem, hogy ez így nem fog menni. Nem lesz erőm, időm tanulni.

23 éves vagyok és már akarok valamit kezdeni magammal, érettségon kívül semmim nincs. Nem akarom azt, hogy a munka az iskola rovására menjen, nekem most a suli az első.

2018. jan. 16. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti 40 óra, szellemi munka, mellette második diploma levelezőn. Ha csak ez lenne és magammal kellene foglalkozni nem lenne gond. Sajnos az élet nem ennyiből áll. Ha nem megy akkor keress más állást.
2018. jan. 17. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Gazdálkodás és menedzsment szakon tanulok, mellette 3 műszakban dolgozok.

Mielőtt kérdeznek bárki: igen bírom, jobban mint a középiskolát, az éjszaka a kedvencem,kitudom magam pihenni, és nem, nem kívánok másik helyre menni.

2018. jan. 21. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:
És milyen munkát végzel?
2018. jan. 21. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha lesz jogviszonyod, keresgélj irodai vagy egyszerű betanított munkák között.

Engem az fárasztott halálra a vendéglátásban, hogy folyamatosan emberekkel kellett beszélgetni, vigyorogni, röhögni a béna vicceiken, stb. Betanított, könnyű fizikai munkánál én voltam, és a gépek, az irodában meg bedugom a fülest és kizárom a többi embert. Így nem fáradok olyan könnyen, hogy munkahelyen csak a munkára kell figyelni, másokra nem.

2018. jan. 29. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én is 40 (néha 50) órát dolgoztam, de órarendhez igazítható beosztásban. És tényleg jobb volt, mint a középsuli.
2018. jan. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!