Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mièrt szívják le a barátaim...

Mièrt szívják le a barátaim az energiámat ?

Figyelt kérdés
Imádom őket ès szeretek velük lenni de pl egy egèsz együtt töltött nap után úgy èrzem hogy magányra ès csendre vágyom meg mintha fáradt lennèk .

2022. szept. 7. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert valamilyen szinten introvertált vagy.

Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretsz a barátaiddal lenni, hanem azt, hogy míg az extrovertáltnak energiát ad a társaság, addig egy introvertáltat pont hogy kifáraszt.

Tudat alatt sokkal több mindenre koncentrálsz, mint egy extrovertált, ez pedig szellemi kimerültséghez vezet.

Teljesen normális. Vissza kell töltődnöd, később mehet újra a bandázás!

2022. szept. 7. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
igen,
2022. szept. 7. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szuperérzékeny vagy. [link]

Ez nem keverendő össze az introvertáltsággal, mert aki ilyen szeret társaságban lenni, csak hamar kimerül (de attól is ha sokat van egyedül.)

[link]

2022. szept. 7. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Köszönöm a linket! Most hallottam először erről, és utánaolvasva nagyon sok pont illik rám. Eddig azt hittem, hogy az autizmus spektrumon vagyok, vagy nagyon introvertált, de ez a szuperérzékenység jobban illik.

Köszi mégegyszer.

2022. szept. 14. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Nagyon szívesen. Én is azt hittem magamról régen. Beszélek olaszul és találtam youtubon egy olasz lszichológust, aki kimondottan erről beszél, hogy mit kell tenni, hogy az ilyen típusú ember jobban érezze magát. (mivel ő is az és sokan azt hiszik valami baj van velük.) De angolul is sok cikk van.
2022. szept. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!