Szuleitektol loptatok valaha pénzt?
Figyelt kérdés
okt. 9. 07:49
11/14 Metionin válasza:
Nem, eszembe se jutott. Anyám fillérre elszámolt mindent, azonnal feltűnt volna. Ha boltba küldött és valami drágább volt mint ahogy ő számolta, ezáltal a visszajáró nem annyi volt mint amennyit ő számolt, azért is kaptam. Utána már a blokkot is vittem haza neki. Zsebpénz nem volt, általában 100 ft volt nálam "vészhelyzet esetére" (90-es évek) de mindig ellenőrizte hogy megvan-e, ugye nem költöttem el. A mai napig nem vágom, milyen vészhelyzet lett volna az amikor elkölthetem úgy, hogy nem kapok érte.
12/14 anonim válasza:
Igen. Egyszer a perselyből, buszjegyre.
13/14 anonim válasza:
En azt se tudtam mi az lopni. Meg hogy ilyen is letezik a világon.
En vmi minden mentes vattacukor jellegu mesében nőttem fel.
14/14 anonim válasza:
*kb 14 évesen amikor az oszttarsaimnak buli volt csokit lopni a boltból izgulni menekulni meg szaladni ez volt az izgi(nem a csoki volt a lényeg hanem mindenkinek (őrök eladók pénztáros stb)a kijátszása) akkor tudtam csak meg hogy van olyan hogy lopás. Buliból. Mert vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!