Csinált? Irreleváns. Ami számít, hogy a kémia vigyázba állítja-e a lila sisakos harcost
szept. 26. 21:41
3/11 anonim válasza:
Most úgy tesztek, mintha olyan könnyen szerelembe esnétek lányokkal. Én dekoratív nőként sem tapasztalom ezt, persze szexre akármelyik pasast megkaphatnám, de szerelem? Az ritka a pasiknál és leginkább attól lesznek azok, ha a lány beléjük nem.
szept. 26. 21:45
4/11 anonim válasza:
De a szerelem az egyszemű kígyónál kezdődik. Ha ott nincs kémia, csinálhat bármit a lány, abból szerelem nem lesz. Bare minimum
szept. 26. 21:48
5/11 anonim válasza:
Macskafület viselt.
szept. 26. 21:51
6/11 anonim válasza:
Általában nem konkrét cselekedet,ami ilyet kihoz belőlem, hogy húde aranyos. Legegyszerűebben én is úgy todom megfogalmazni, hogy egyeseknek ez jól áll, hogy léteznek, és olyamok,amilyenek, cuki.
Kb ez a személyiségre vezethető vissza talán... ami megjelenik a testbeszédén, beszédstílusán, öltözködésén. De lehet ez a legkülönfélébb.
szept. 27. 00:01
7/11 anonim válasza:
Nálam már többször is bevált, hogy a fürdőrucijaik alsó részén kikandikáltak a "hajszálaik".
Volt, akire kicsit nagy is volt a bikini bugyija és zavarában takargatnia is kellett azt, amije van neki ott, amikor nekem meg folyamatosan a combjai közé "tévedt" a tekintetem. Ő észrevette, hogy azt nézem, én észrevettem, hogy folyamatosan odatéved a tekintetem és már ott is termett valahonnét a szerelem. Aranyos kis vörös, szeplős, fehér bőrű, német kislány volt, a Balatonon.
szept. 27. 02:04
8/11 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy lányok valaha is miattam/értem csináltak volna bármi konkrétat. Kiszemeltem életemben talán három volt eddig, abból kettőnél nem is értem mit láttam bennük. Igazából semmi különöset nem csináltak, léteztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!