Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem állnak fel az...

Miért nem állnak fel az időseknek?

Figyelt kérdés
Ma sok 16 év alatti gyereket láttam, egyik sem állt fel az időseknek a villamoson,pedig nem a telefont bújták...Latták,hogy idősek állnak mellettük...

okt. 7. 17:51
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
32%
Vagy amikor állok a ge#is nagy zebrán a nyanya jön át mondja vigyázzak mert jön..mondom ok vigyázok..félreálltam a ge#is nagy zebra előtt mutattam két kézzel tessék jönni várok várok (igaz jobb dolgom is lenne meg sietnék de félreálltam hogy a ge#is nagy zebrán át tudjon jönni a szatyaival) erre mondja nekem ne vágjak pofákat meg ne mutogassak..Ember saját időmből félreállok neki tök indokolatlanul mikor meg se kéne állnom.. és még én vagyok a fasz.. Na ennyit az idősekről.
okt. 7. 22:03
 22/45 anonim ***** válasza:
5%
Úgyhogy 1 nek se fogok felállni az biztos.
okt. 7. 22:05
 23/45 anonim ***** válasza:
51%

“Lehetőleg kifejlett, erejük teljében lévő emberpéldányok álljanak,”

Na de épp ezaz, figyeld meg, hogy mindig az erejük teljében lévő férfiemberek ülnek. Lerohadna a lábuk, ha átadnák a helyüket nőknek, időseknek, gyerekeknek. Én 50 kg-s nő létemre kb. mindig állok, igaz nemis vagyok puhány, sportolok sokat, de érted…üljön az, aki rászorul vagy aki 15 megállót megy.

okt. 7. 22:05
 24/45 anonim ***** válasza:
49%
Osztom egy korábbi kommentelő nézeteit. Mikor utazom, általában csak a fiúk-férfiak döglenek az üléseken. Mindig a nők adják át a helyeiket az idősebbeknek. Ez pedig nem csak a fiatal generációra igaz. A 30-40-es faszik is ugyanúgy tehénkednek, mint a tizenévesek. Szerintem ez az igazán gusztustalan.
okt. 7. 22:16
 25/45 anonim ***** válasza:
9%

#11:

Szerezz buszsofőröket, és akkor lehet sűríteni a járatokat. Tudod, a buszok egyelőre még nem AI-vezérlésűek, arra még egy kicsit várni kell. Buszsofőrből pedig még mindig súlyosan nagy hiány van.

okt. 7. 23:20
 26/45 anonim ***** válasza:
5%

#12:

Én nem igazán szoktam kigyúrt 18 éveseket látni. A tizenéveseknél nem igazán van elterjedve a sport és a kondi.

okt. 7. 23:22
 27/45 anonim ***** válasza:
75%
19 mondjuk az bunkóság( és ezt rendszeresen az öregek csinálják) hogy külső ülésre ülnek és nem lehet tőlük beülni, vagy még jobb oda pakolják a cuccaikat. Ha ők lehetnek bunkók én miért nem?
okt. 8. 05:46
 28/45 anonim ***** válasza:
53%

23as ha sportolsz nem hiszem hogy megterhelő állni a buszon. És hidd el, mindig lenne valaki aki jobban rászorul a helyre mint te, tehát akkor ennyi erővel 16-55 év között senki se merjen leülni csak a terhes? Akkor se ha rosszul van, hiszen ereje teljében lévő fiatal neki mi baja lehet? Én írtam nekem térdprotézisem van, nem tart rendesen az a térdem, nő is vagyok, endometriózissal, menstruációkor úgy görcsölök hogy van hogy elájulok, többször mentő vitt el.

Ha valódi rászoruló jön, természetesen átadom a helyem ha nem vagyok nagyon rosszul, de nehogy már átadjam valakinek aki jobban bírja magát mint én, csak mert idősebb? És az az idős, aki képes fellökni a buszra hogy hamarabb felérjen, nem hiszem hogy olyan gyenge törékeny virágszál.

Nem tudhatjátok ki miért ül. Bizony, lehet meglep, de férfiaknak is lehet gondja, ők is lehetnek betegek. Férjemnek bal láb térdtől protézise van, dolgozik, elmegy a gyerekért iskolába, jól elvan, de időváltozáskor nagyon fáj neki. Nadrágban nem látszik, de sokszor ő sem adja át. Nem tudjátok hányan vannak még így esetleg.

okt. 8. 05:52
 29/45 anonim ***** válasza:
70%

Én elhiszem, hogy te nehezen állsz, de most komolyan azt próbálod bemagyarázni, hogy minden egyes járaton az összes fiatal/középkorú férfinak valami baja van és nem tudnak állni? XD Hát nem Csernobilban élünk, hogy mindenki beteg legyen bakker. Figyi, én azt vallom, hogy azt kapod vissza az élettől, amit adsz, ha önző bunkó valaki, ne csodálkozzon, hogy vele szemben is azok. Megy itt az újjal mutogatás egymásra, pedig nem kerülne semmibe kedvesnek, előzékenynek lenni, engem mindig jó érzéssel is tölt el, ha az lehetek.

okt. 8. 06:48
 30/45 anonim ***** válasza:
68%
29es lehet az öregek se adták át mindig a helyüket mikor fiatalok voltak, így most azt kapják vissza, amit adtak.
okt. 8. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!