Hogyan tegyen le a két lábamat a földre sok romantikus film után? Más is sivárnak érzi ezek után az életét/kapcsolatát?
Amikor sok romantikus filmet nézek, idealizálom azt a világot, ami ott történik. Hatalmas gesztusok, romantikus jelenetek, minden szép és jó, sokszor meseszerű.
A valóságban nincs ez így. Akkor se mindig, ha tökéletes és szerető párja van az embernek. Elveszik a mindennapi ember a hétköznapok sűrűségében, nincs annyi izgalom, vagy mondjuk olyan gesztusok, hogy kibérelnek neked egy egész tetőteraszt vagy dramatikusan futnak utànad az esőben, esetleg elvisznek egy helikopterezésre. :D
Tudom, hogy nem reális dolgok ezek a való életben, de olyan kis egyszerűnek és sivárnak látom ezek után a saját életemet, pedig nem az. Igaz, hogy jelenleg nincs kapcsolatom, de amikor volt, velük sem volt mesébe illő meg filmes, csak jó és szerettük egymást, ahogyan azt az átlag ember teszi.
#42, akkor hidd azt! Én tudom mire értettem. 🤦🏼♀️ Eleve a romantikus filmekről írtam. Alapból értelmezhető, hogy mire gondoltam a sivárság alatt.
De látom te nagyon örülnél, ha nekem is minden téren sivár lenne, nem éreznéd magadat egyedül.
Iszonyat szánalmas vagy, kérdező. Mamizhatsz itt, meg leírhatod a gyerekesebbnél gyerekesebb szövegedet, de egyedül te vagy az, aki itt sír, akinek nincs senkije, akinek sivár az élete.
"Nem én vagyok a hibás fél," Á... te semmiben se vagy hibás, ez már leesett. Te vagy MISS TÖKÉLETESSÉG, aki várja fehér lovon a nem létező herceget.
"Én tudom mire értettem. 🤦🏼♀️ "
Akkor beszélgess magaddal! Így teljesen felesleges volt kiírnod a kérdést is.
A kommunikáció két ember között történik. De ha te jobban szeretsz csak magaddal beszélgetni, ám legyen. Innentől kezdve magadra maradtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!