Hogyan tegyen le a két lábamat a földre sok romantikus film után? Más is sivárnak érzi ezek után az életét/kapcsolatát?
Amikor sok romantikus filmet nézek, idealizálom azt a világot, ami ott történik. Hatalmas gesztusok, romantikus jelenetek, minden szép és jó, sokszor meseszerű.
A valóságban nincs ez így. Akkor se mindig, ha tökéletes és szerető párja van az embernek. Elveszik a mindennapi ember a hétköznapok sűrűségében, nincs annyi izgalom, vagy mondjuk olyan gesztusok, hogy kibérelnek neked egy egész tetőteraszt vagy dramatikusan futnak utànad az esőben, esetleg elvisznek egy helikopterezésre. :D
Tudom, hogy nem reális dolgok ezek a való életben, de olyan kis egyszerűnek és sivárnak látom ezek után a saját életemet, pedig nem az. Igaz, hogy jelenleg nincs kapcsolatom, de amikor volt, velük sem volt mesébe illő meg filmes, csak jó és szerettük egymást, ahogyan azt az átlag ember teszi.
"de olyan kis egyszerűnek és sivárnak látom ezek után a saját életemet, pedig nem az."
Kétszer említed a sivár jelzőt és még a saját életedről is ezt írod, akkor miért tagadod, hogy "pedig nem az"? De, az. Kár tagadni. A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Olyan az életed, amilyenné te magad teszed. Változtass rajta, ha nem tetszik a jelenlegi.
A film, az csak film. Viszont lehet hasonlóan szép a te életed is, ha teszel is érte.
"csak jó és szerettük egymást, ahogyan azt az átlag ember teszi."
Az, hogy jó és szerettétek egymást, az neked miért nem elég? Mit akarsz még pluszba? Ha neked ez nem elég, akkor változtattatok rajta együtt? Megbeszéltétek az esetleges problémáitokat?
Igen, lehet, hogy sivár. De a legtöbb emberé az. Nem jönnek csak úgy helyes, romantikus “hegesztők” az ajtóm elé, mert sosrsszerűen megláttak valahol. :D Nem randizgatásból meg izgalomról szól az életem, hanem inkább a mindennapi teendőkről. De ez megkerülhetetlen.
Hogy miért nem elég, hogy szeretjük egymást?
Tulajdonképp elég, de én az a típusú ember vagyok, aki mindig a felfokozott érzelmekre vágyik. Főleg ha sok ilyet lát. Egy kapcsolatban az pedig nem tart örökké.
"minden szép és jó"
Pont a romantikus filmekben van mindig valami konfliktus, bonyodalom, veszekedés, stb.
“ A film, az csak film. Viszont lehet hasonlóan szép a te életed is, ha teszel is érte.”
Azért ez eléggé cliché, ha mondjuk Anastasiat vesszük a szürke 50 árnyalatából.
Elég nehéz azért tenni, hogy egy jóképű, gazdag “rosszfiú” úgy odalegyen érted, hogy miattad megváltozik, és mindent megad neked. :D
“ Pont a romantikus filmekben van mindig valami konfliktus, bonyodalom, veszekedés, stb.”
Még az is romantikusan van előadva XD
" De a legtöbb emberé az."
Honnan tudod? Ismered a legtöbb embert? Miért foglalkozol a többi emberrel? Miért nem csak saját magad életével foglalkozol és abból hozod ki a maximumot?
"Nem randizgatásból meg izgalomról szól az életem, hanem inkább a mindennapi teendőkről."
Vs.
"Tulajdonképp elég, de én az a típusú ember vagyok, aki mindig a felfokozott érzelmekre vágyik. Főleg ha sok ilyet lát. Egy kapcsolatban az pedig nem tart örökké."
Ha a "de" kötőszót használod, akkor megcáfolod az előtte lévő tagmondatot!
Miért ne szólhatna randizgatásokból is az életed? Hisz nincs senkid, és ha szeretnél, akkor tegyél érte. A hétköznapi teendőkből nem lesz senkid.
Ha te azon az értelmi szinten vagy, hogy A szürke 50 árnyalata, akkor csak sajnálni tudlak, és innentől kezdve nem éri meg több perce áldozni rád, mert minek? Nem vagyunk egy súlycsoportban.
Mit teszel azért, hogy legyen valakid? Eljársz ide-oda a barátnőiddel? Vagy hány társkeresőn vagy fent?
Mint már említettem, a saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Olyan életed lesz, amilyet magadnak teremtesz a gondolataiddal és a tetteiddel.
“ Ha te azon az értelmi szinten vagy, hogy A szürke 50 árnyalata, akkor csak sajnálni tudlak, és innentől kezdve nem éri meg több perce áldozni rád, mert minek? Nem vagyunk egy súlycsoportban.”
Akkor a viszontlátásra, professzor🤡🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!