Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tegyen le a két lábamat...

Hogyan tegyen le a két lábamat a földre sok romantikus film után? Más is sivárnak érzi ezek után az életét/kapcsolatát?

Figyelt kérdés

Amikor sok romantikus filmet nézek, idealizálom azt a világot, ami ott történik. Hatalmas gesztusok, romantikus jelenetek, minden szép és jó, sokszor meseszerű.

A valóságban nincs ez így. Akkor se mindig, ha tökéletes és szerető párja van az embernek. Elveszik a mindennapi ember a hétköznapok sűrűségében, nincs annyi izgalom, vagy mondjuk olyan gesztusok, hogy kibérelnek neked egy egész tetőteraszt vagy dramatikusan futnak utànad az esőben, esetleg elvisznek egy helikopterezésre. :D

Tudom, hogy nem reális dolgok ezek a való életben, de olyan kis egyszerűnek és sivárnak látom ezek után a saját életemet, pedig nem az. Igaz, hogy jelenleg nincs kapcsolatom, de amikor volt, velük sem volt mesébe illő meg filmes, csak jó és szerettük egymást, ahogyan azt az átlag ember teszi.

okt. 4. 11:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
28: Mégis sivár az életed, szal ennyit a tartalmas beszélgetésekről.
okt. 4. 13:35
 32/44 A kérdező kommentje:

#31 A sivár élet nem = azzal, hogy ne tudj tartalmasan beszélgetni. Mivel nem csak arról lehet, hogy mi történt ma? Hanem rengeteg érdekes dolog van a világban.

Sajnálom, ha ezt be kell mutatni neked.

Amúgy meg csak számomra sivár, de számomra másoké is az lenne, így annyira nem izgat, másé se jobb. 🤷🏼‍♀️ Abból amit látok, pedig nem egy ismerősöm van, aki kapcsolatban él vagy randizgat. Csak ők megelégszenek vele. Személyes döntés.

okt. 4. 13:50
 33/44 A kérdező kommentje:

#30 Te valami kispöcsű férfi vagy? Kezdem azt hinni, akiben semmi élet, és elvárja, hogy a nő nézzen utána mindennek.

Az, hogy veszélyes-e a hely, nincs összefüggésben azzal, hogy hogyan jutunk oda. Egyébként egyàltalán nem volt veszélyes, egy kis völgy volt, tele virágokkal. De nézzen utána az, aki kitalálta! Ha én mondok helyszínt, mindig utánanézek.

okt. 4. 13:52
 34/44 anonim ***** válasza:
27%

"Hanem rengeteg érdekes dolog van a világban."

Igen, pl. ma van az Állatok világnapja. De mi van, ha pl. téged nem érdekelnek az állatok, vagy a másikat. Na, akkor miről is lehet beszélgetni, Kinek mi az érdekes?

Ha sivár, tartalmatlan az életed, akkor mégis miről beszélgetsz, ha megkérdezik, hogy mivel töltöd a szabadidődet, mi érdekel téged, mit szeretsz olvasni, hova utaztál eddig..stb..

okt. 4. 13:54
 35/44 anonim ***** válasza:
20%

ui.:

A 30-as választ is én írtam. 34 éves nő vagyok, 11 éves boldog párkapcsolatban.

"De nézzen utána az, aki kitalálta!" Ja, hogy ez nálad így működik? És még te csodálkozol, hogy nem kellesz senkinek? :D Hát, pedig a hiba egyértelműen benned van! :P

okt. 4. 13:56
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
34: Szerintem ezt neki nem lehet megmagyarázni, pedig ő maga írta, hogy sivár az élete.
okt. 4. 13:56
 37/44 A kérdező kommentje:

“ Igen, pl. ma van az Állatok világnapja. De mi van, ha pl. téged nem érdekelnek az állatok, vagy a másikat. Na, akkor miről is lehet beszélgetni, Kinek mi az érdekes?”

Mi van ha nem érdekel a másik napja? Vagy a nyaralása? Vagy az anyjával való veszekedése? Ezt mindenre rá lehet húzni. Aki sokat olvas, sok dolog felé érdeklődik, annak lesz érdeklődési köre. Ha nincs közös pontotok, akkor úgyis nehezen alakul ki bármi. Általában a hasonló emberek találják meg egymást, nekik lesz témájuk is. Csak sokan annyira elzombultak, hogy csak élnek, mint egy darab fa, semmi érdeklődési kör, beszélni se lehet velük.

okt. 4. 13:57
 38/44 A kérdező kommentje:

Ha sivár, tartalmatlan az életed, akkor mégis miről beszélgetsz, ha megkérdezik, hogy mivel töltöd a szabadidődet, mi érdekel téged, mit szeretsz olvasni, hova utaztál eddig..stb..

Hé, a sivár életet a szerelmi részre írtam!

Van hobbim (lovagolok), gyűjtő vagyok, imádom a retro dolgokat, imádok olvasni, egyetemen tanulok munka mellett, rengeteg beszédtémám akadna. Nem én vagyok a hibás fél, akármennyire is rám akarod sózni és azon a “sivár” kifejezésen lovagolni. Ténylegesen leírtam, de nem írtam teljesen körbe mire értem. Ne rögzüljön így be neked. Ez kellemetlen.

okt. 4. 13:59
 39/44 anonim ***** válasza:
20%

Veled se sok mindenről lehetett itt beszélni, mert mindenre csak a kifogást írtad és hárítottad a felelősséget, hogy "De nézzen utána az, aki kitalálta!" Nem, ez nem így működik, kislány. Neked is kutya kötelességet utána nézni a dolgoknak.

okt. 4. 13:59
 40/44 anonim ***** válasza:
20%

"Hé, a sivár életet a szerelmi részre írtam!"

Nem, nem arra írtad konkrétan, hanem úgy általánosságban, hogy sivár az életed. Tanulj meg értelmesen és egyértelműen fogalmazni, mert senki se gondolatolvasó.

Így most viselheted tetteid után járó következményeket. Ez csak neked kellemetlen, mert nem voltál egyértelmű.

okt. 4. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!