Mi volt az életetekben a legnagyobb "mélység", amiből sikerült felállnotok és új életet kezdenetek? Őnerőből vagy segítséggel sikerült ez?
Nekem elég hosszú volt a sor.
20 évesen volt egy kapcsolatom, aminek az lett a vége, hogy az úriember full hülyének nézett, és lelépett, megcsalt pont akkor mikor már felköltöztem hozzá, ráadásképp mindezt a névnapomon. Ezek után hazamentem hirtelen, ahol nem volt munkám, és nagyon magam alatt voltam. Találtam egy szar munkát, ahol 300 órát kellett mennem havonta 170 ezer nettóért, de nem volt más. Mikor felmondtam a főnök megfenyegetett engem, így maradnom kellett. Nagyon szenvedtem ott. Ugyanezen az éven a legjobb barátnőm, akire a testvéremként tekintettem, hirtelen ellenem fordult, mert egy számára vadidegen ember azt mondta neki, hogy én elhordtam őt mindennek(nem volt igaz, csak visszautasítottam a srácot és ez volt a bosszúja). Szóval a nagy szerelmem lelépett, a legjobb barátnőm lelépett, én meg csak pislogtam. Kb 0 társasagom volt. Annyi volt az életem, hogy bejártam a szar munkahelyemre.
Eközben a családban is történt egy rossz dolog, amit most nem fogok részletezni, de az totál padlóra tett. Azóta orrvérzős vagyok, és magas a pulzusom, pedig előtte soha semmi ilyen jellegű bajom nem volt.
Eltelt pár hónap, és kirúgtak a munkahelyemről. A pénzem elfogyott, és adósságaim lettek, mert másik melóm jó ideig nem volt. Eközben autóbalesetet szenvedtem, és azóta is eljárás van ellenem, pedig ennek már 2 éve, annak ellenére hogy senki nem sérült meg, és a kárt kifizette a biztosító rögtön.
Ekkor kaptam egy másik szar munkát a vasútnál. Ott télen a fagyban kellett egész éjszaka rohadnom a sínek mellett, és ezért a csodás melòért, havi 400(!) órában kaptam 350 ezer nettót. Tudom, kevés de arra jó volt, hogy kifizessem minden adósságom, és egy kis pénzt félretegyek.
Ezen a helyen rámkattant egy undorító, idős cigány is, aki brutálisan módon zaklatott engem, és mindig mikor visszautasítottam akkor elhordott engem mindennek. Ez 2 évig tartott. Mivel főnök volt, így nem kezdtek vele semmit a munkahelyen. Nem bírtam ezt sem, így leléptem onnan is.
Eközben voltak próbálkozásaim. Ismerkedtem, randizgattam de senkivel nem jött össze semmi komoly. Volt akivel azt éreztem megvan az összhang, de kijelentette hogy neki biztos nem kellek komoly kapcsolatra, pedig lakòtársak voltunk egy évet együtt éltünk. Mindent együtt csináltunk, én főztem, mostam rá, stb. Meguntam, így onnan is leléptem.
Ezek után betörtek a házunkba, és mindent kipakoltak szó szerint. A családi képeket elvitték, a bojlert a falról, a ballagási tarisznyáim, szó szerint mindent. Csak a falak álltak. 8 millió forintos kárt csináltak, és mai napig nem lett meg az elkövető a rendőrség szerint...Én tudom mondjuk ki volt az, de még az fenyegetett meg engem, hogy kinyír engem, és 60-80 cigányt küldött a házam elé. Aznap még a TEK is kijött a házunkhoz....
Nem volt hova mennünk. A családtagjaink is mind elfordultak tőlünk, és nem érdekeltelt senkit, hogy meghalunk vagy az utcára megyünk, vagy mi lesz velünk. A csodának köszönhető az, hogy egy ,,véletlen" folytán egy nap betértünk egy régi törzshelyemre, ahova még az exemmel jártam, és ott ettünk, majd szóba elegyedtünk a pultossal, aki már akkorra halott a hírről, hogy 2 faluban arrébb mik történtek. Az idegen pultos rögtön azt kérdezte van-e hova mennünk, majd összekapcsolt minket egy vállalkozóval, akinek több ingatlana is volt, és ő tudott nekünk kiadni egy pincét(azon kívül minden ki volt neki adva). Az elkövetkező 3 hónapban ott éltünk. Bár nekem akkor volt munkám, és sokat ingáztam, így én nem sokat voltam ott.
3 hónap után tudtunk venni egy házat, és elköltöztünk nagyon messzire. Munkahelyet váltottam, most jó pozícióban vagyok, és elkezdtem az egyetemet.
A sztori legeleje óta 3,5 év telt el, és azóta boldog párkapcsolatban is élek, és ironikus módon pont a névnapomon jöttünk össze. :) Azt hiszem ilyen szempontból kárpótolt az élet.
Egyetemen pedig jól kijövök mindenkivel.
Nagyon sok idő volt mire ennyi szarból felálltam. Lelkileg még most sem vagyok teljesen rendben. Sőt mai napig tartanak még ügyek, amiből nem másztam ki. Csak a páromnak meséltem eddig el a teljes sztorit egyébként, de ő hála az égnek 100%-osan támogat, mert tudja, hogy ezek mind hatalmas traumák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!