Nagyon mélyen vagyok,nem látok kiutat már a helyzetemből...mit tegyek?
Figyelt kérdés
HÓnapok óta nagyon mélyen vagyok..nem látok kiutat a helyzetből..
21 éves fiú vagyok.. nincs olyan nap hogy ne gondoljak az öngyilkosságra..nincs miért már élnem.. mindig próbálkozom az életben..de sose sikerül semmi... egyedül vagyok..nincs kinek elmondani mi nyomja a lelkem..pedig nagyon jól esne...valakinek ki önteni a lelkem.. de hát...én egy szerencsétlen ember vagyok..aki senkinek sem kell
2020. okt. 15. 20:32
2/7 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz.
Amúgy barátok? Család?
3/7 anonim válasza:
Lelkisegély szolgálatokra keressél rá googlen, jó néhány lehetőség van, segítőkészen beszélgetni fognak veled, ha nem kellően jó a tapasztalatod akkor hívj fel egy másikat, nem veszítesz semmit mivel ingyenes.
4/7 anonim válasza:
Ugyan így vagyok mint te!
A levegő vétel is fáj. Állandóan az jár az agyamba hogy meg kellene halni.
Nekem nincsenek barátaim. Nincs kivel beszélgetnem vagy elmenni meginni egy kávét vagy bármi.
5/7 anonim válasza:
116-123.Ezen a számon kaphatsz lelki segítséget.
7/7 anonim válasza:
Engem kereshetsz nyugodtan :) Meg ha valakinek szüksége van még támogatásra :) Írjatok bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!