Mi a legdurvább "mindjárt bepisilek" sztoritok?
Mozi után a páromnak nagyon kellett pisilnie és elment a wcre. Amikor visszaért, nagyon meg volt könnyebbülve, mondta egy pillanattal később ér be és bemegy neki. Kérdezte, hogy én is megyek és mondtam, hogy nem. Pisilnem kellett, de nem vészesen, gondoltam kibírom hazáig.
A ház előtt már nagyon nagyon kellett és féltem, hogy nem bírom ki. A liftben a párom elkezdte mondani, hogy milyen jó döntés volt elmennie pisilni, mert most mennyire rossz lenne, hogy most kéne szorítani a pisit és amíg az ajtóhoz értünk egyre jobban erősödött ettől az inger. Annyira, hogy amikor kinyitottam az ajtót és berohantam a wc-re, a wc ajtót sem tudtam becsukni, mert minden pillanat számitott. A párom közbem folytatta, de a wc közelében fekerősödtek az ingerek ezért nem tudtam figyelni és csak annyit hallottam, hogy pisi pisi pisi és minden egyes szó olyan volt mintha valaki nyomnál a hólyagomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!