Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt tinédzserként a...

Mi volt tinédzserként a legdurvább rossztettetek ?

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy volt egy barátnőm (lány vagyok, tehát barát barát), akinél éreztem, hogy már nem kedvel rendesen, és azt is, hogy kibeszél.

Ezért létrehoztam egy kamu fiókot, külföldi lány képeivel, magyar névvel, magyar lakhelyet megadva, aki ráadásul ugyanazt sportolta a képei alapján, mint ez a barátnőm, így ilyen képet is töltöttem fel, és ráírtam a “sporttal” kapcsolatban.

Hónapokig dumáltunk, szinte már internetes barátnőjévé fogadta a kitalált karaktert, mire kiszedtem belőle csúnya infókat magamról. Ergo kibeszélt saját magamnak, miközben azt hitte, hogy mással beszél.

Sosem mondtam el neki, szerintem azóta se tudja, hogy nem igazi fiókkal beszélt. Vagy ha tudja is, akkor nem sejti mi lehetett mögötte, mert nem én faggattam, magától kezdett panaszkodni, hogy van itt egy barátnőm, aki ilyen meg olyan.

Akkor töröltem a fiókot, amikor találkozóra hívta a kamuprofilos lányt, azaz engem.

Még a suliban nekem sírta ki magát, hogy eltűnt az internetes barátnője.

13 éves voltam ekkor.

Most 10 évvel később szörnyű dolognak tartom, de egyszerűen akkor úgy éreztem, bosszút kell rajta állnom.

Nektek mi volt a legrosszabb dolog, amit tettetek? Akár másokkal, akár törvénybe ütköző dolog?

aug. 30. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy sráccal tettem hasonlót, aki szórakozott velem.

Tényleg szórakozott, egy igazi s****fej volt, mint utólag rájöttem. Nem is akart semmit tőlem, csak kihasznált, miközben szép jövőről meg tervekről beszélt, hogy majd összeköltözés stb. Hónapokig tartott, ezért is hittem el. Aki nem akar semmit, az nem tart ki hónapokig.

Aztán persze, amikor az egyik legrosszabb időszak köszöntött az életembe (egy haláleset sajnos), még belém rúgott egyet azért. Eltűnt nyomtalanul. Annyi se volt benne, hogy elém álljon és egyenesen megmondja hogy bocs de ez nem fog menni. Tényleg nem tudom mi volt az oka. Tiltott mindenhonnan. Na ott elkattant valami bennem, és én is hasonlót csináltam mint te.

Létrehoztam egy kamu csini lány profilt, összeszedtem online ezt a pasit. Tudtam milyen típus a gyengéje és egy külföldi modell fotóját használtam. Tudom tudom nem szabadott volna, de ezek a fotók a neten is csak úgy elérhetőek. Persze gőze nem volt semmiről a pasinak, nagy alfahímnek gondolta magát, mert érdeklődött iránta egy ilyen csinos nő. Aztán miközben tartott az online ismerkedés szépen kelepcébe csaltam. Néha elhintettem apró megjegyzéseket, a lány a legjobb barátnőjéről mesélt, akit átvágott egy féreg. Nem esett le neki. Mindenféle téma feljött csevegés közben. Cselesen kifaggattam előző kapcsolatokról stb. Hát sok érdekességeket megtudtam magamról meg a féregnek az igazi énjéről is. Egyrészt, hogy tényleg egy mocsok és végig szórakozott velem. Mesélt "nekem" magamról elég fájóan és nagyon nem volt jogos, amiket összehordott rólam. Én voltam a hibás és a rossz ember az ő verziójába, persze magát előadta egy minta példánynak.

Eljutottunk odáig, hogy randi. Hát a randin jól megsz***attam. Először az volt a tervem, hogy majd meglepetésére én megyek oda. Sokáig ezt is terveztem, de bevallom őszintén végül csak kicsit a lelkivilágába tapostam, hogy érezze milyen, ha szórakoznak vele. Így a kedves leányzó nem ment el a randira, mikor a pasi már ott volt (1 órát utazott miatta egy másik településről) és eltűnt szó nélkül a lány. Biztosan ott volt a pasi, mert én az elhaladó villamosról néztem végig, ahogy várakozik a randijára és már tiszta ideg, hogy miért tűnt el a lány. Remélem tanult annyit ebből, hogy bizony milyen sz**r érzés, ha átb***szák őt és eltűnnek előle, így azt éreztetve, hogy a cserben hagyott fél a kevés, a nem elég jó. Ha nem, akkor nem. De nekem nagyon nagyon jól esett :D

Ekkor még fiatalka voltam viszonylag, azóta már eltelt jó pár év. Manapság már nem tennék ilyet, csak egyszerűen felnőtt nőként tovább lépnék, de akkor ott égett bennem a harag a tetűvel szemben.

aug. 30. 23:34
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

Megvertem nagyon csúnyán az egyik táborozó osztálytársamat, mert anyukámat szidta. Majdnem rendőrségi ügy lett belőle. Úgy 6 éve történt, akkor voltam 15 éves.

Szerintem nem kellet volna péppé verjem, elég lett volna annyi, hogy ki röhögöm.

aug. 30. 23:42
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Férfiként is lehet írni?

Hát ha balhéról kellene írni, ott hosszú a lista, ezért nem kezdek bele.

Párkapcsolatban a legdurvább az volt, hogy volt egy ellaposodott pár éves kapcsolatom, de ragaszkodtunk egymáshoz, elsö komoly kapcsolatok voltak, évekig tartott.

Amikor mr laposodott az egész, elkezdtem flörtölgetni, amerre jártam, de igazából sehol sem történt nagyon komoly, de biztos kiakadt volna, ha megtudja.

Viszont én mindig szépen beszámoltam neki, mi történt, még néha többet is mondtam, ö pedig mindig azt hitt, csak ugraom, meg féltékennyé akarom tenni. Így valójában sosem hazudtam.

aug. 30. 23:47
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Megcsaltam az első barátomat. Szörnyen bántott a bűntudat érte, de megtettem újra. Egyszer nem bírtam tovább és meg akartam szakítani minden kapcsolatot a sráccal, de az megfenyegetett, hogy kitálal a barátomnak. A végén máshogy tudta meg és nagyon fájt neki.
aug. 31. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Totál semmi. Egyszer telepítettem az aim hack-et cod2-ben egy PB mentes szerveren szórakoztam vele. Kb ennyi... kockultam meg iskolába jártam. Más semmi...
aug. 31. 00:13
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan nem tinédzserként, de 25 évesen tanárként dolgoztam és az iskolánkban voltak gondolatdobozok elhelyezve. Ide a diákok írhatták az észrevételeiket. Volt egy bully kolléganőm, aki rendkívül lenézett mindenkit, engem konkrétan lebuzįzott a hátam mögött. Szóval azt csináltam, hogy írtam pár cetlit, hogy ez a bizonyos tanárnő cigányozik az óráin, kibeszéli a többi tanárt, homofób megjegyzései vannak stb. Ezeket a cetliket hetente olvasta a tulajdonos és a vezetőség (magánsuli). Olyan 1 hónap múlva összehívtak egy gyűlést, közölték velünk, hogy az órán csak a tananyagról lehet szó, semmi más téma nem hangozhat el, mert tudomásukra jutott, hogy több pedagógus is magánéleti infókat oszt meg. Engem ez kíváncsivá tett, szóval egy pénteki napon, amikor már mindenki hazahúzott, fogtam magam és kinyitottam az összes dobozt és elolvastam az összes cetlit. Csak ilyen baromságokat írtak, hogy xy tanárúr túl szigorú, rövidek a szünetek, nem jó a kaja stb. Fogtam kidobtam majdnem az összeset és bedobáltam a saját holokauszttagadós, cigányozós stb cetlijeimet. Újabb gyűlés következett. Akkor sem mondtak neveket, de már érezhető volt, hogy idegesek. Én folytattam a hetente 15-20 cetli panaszkodást, míg végül kidobták a nőt, mert a hülyéje bevallotta, hogy az óráin nem csak a tananyagról beszél.

Büszke vagyok rá, és magamra is, hogy 100 féle módon tudom az írásomat elváltoztatni. S. Krisztina, ha ezt olvasod: fogyjál le!

aug. 31. 00:16
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem volt semmi.
aug. 31. 00:28
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

Több is volt.

Egy magántulajdonú tóról rendszeresen elloptam a kapitális méretű amúrokat, pontyokat. Beledugdtam a botzsákba.

Aztán vezettem autót forgalomban ittasan.

Közokiratot hamisítottam.

Ezek jutnak eszembe

aug. 31. 01:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
a legnagyobb bűnöm hogy trollkodtam neten.. nem volt valami izgalmas fiatalkorom
aug. 31. 02:34
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Átírtam a jegyeimet az ellenőrzőben, szüleim ne vitázzanak miatta.
aug. 31. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!