Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt tinédzserként a...

Mi volt tinédzserként a legdurvább rossztettetek ?

Figyelt kérdés

Nekem az, hogy volt egy barátnőm (lány vagyok, tehát barát barát), akinél éreztem, hogy már nem kedvel rendesen, és azt is, hogy kibeszél.

Ezért létrehoztam egy kamu fiókot, külföldi lány képeivel, magyar névvel, magyar lakhelyet megadva, aki ráadásul ugyanazt sportolta a képei alapján, mint ez a barátnőm, így ilyen képet is töltöttem fel, és ráírtam a “sporttal” kapcsolatban.

Hónapokig dumáltunk, szinte már internetes barátnőjévé fogadta a kitalált karaktert, mire kiszedtem belőle csúnya infókat magamról. Ergo kibeszélt saját magamnak, miközben azt hitte, hogy mással beszél.

Sosem mondtam el neki, szerintem azóta se tudja, hogy nem igazi fiókkal beszélt. Vagy ha tudja is, akkor nem sejti mi lehetett mögötte, mert nem én faggattam, magától kezdett panaszkodni, hogy van itt egy barátnőm, aki ilyen meg olyan.

Akkor töröltem a fiókot, amikor találkozóra hívta a kamuprofilos lányt, azaz engem.

Még a suliban nekem sírta ki magát, hogy eltűnt az internetes barátnője.

13 éves voltam ekkor.

Most 10 évvel később szörnyű dolognak tartom, de egyszerűen akkor úgy éreztem, bosszút kell rajta állnom.

Nektek mi volt a legrosszabb dolog, amit tettetek? Akár másokkal, akár törvénybe ütköző dolog?

aug. 30. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Harmadik gimiben két hónapon át sokat lógtam a suliból, ki is csaptak belőle.

Felgyújtottam a konyhaasztalt magnéziummal, mert kísérleteztem.

Feltörtem a szomszéd pincéjét,mert kíváncsi voltam, mit dugdos annyira.

Ezeket mind 16 - 17 évesen. Aztán rendbejött minden és annyira jól, hogy kémiatanár lettem - okulva a kísérleteken :)

F

aug. 31. 06:21
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Berúgtam télen ittasan egy helyközi busz ajtaját és úgy hagytam (odakint -10 fok, szakadó hó).

Haverokkal szedegettük ki a stop, elsőbbség adás táblákat egy falun kis jelentéktelen utcákból.

Beállva mentem suliba, haveromnak adtam egy cigit aki nem tudta mi van benne, beleszívott és bepánikolt aztán hazamentünk inkább.

A legrendesebb barátnőm mellett jártam egy csajhoz de semmi olyat nem csináltunk csak elvoltunk, őt ignoráltam miatta olyankor is amikor szüksége lett volna rám.

Egy másik barátnőmnél pedig otthagytam egy olyan gumit amit kiszurkáltam mert néha eltűnt 1-2 a dobozból és hallottam olyat, hogy látták másik sráccal császkálni. Aztán pár nap múlva mutogatja, hogy van itt egy kiszurkált gumi miközben ő soha meg se fogta se a dobozt se a tasakot. Szóval ha nem veszi a srác észre most lenne egy gyerekük.

Iskolában olyan programot tettünk 1-2 gépre ami naplózza a leütött billentyűket. Meg is lett egy pár csaj face belépési adatai. Unalmunkban ezekbe belépve olvasgattuk az üzeneteiket nézegettük azokat a bizonyos képeket amikor srácoknak küldözgettek.

aug. 31. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Gyújtogatás, ittas rongálás, a neten másnak adtam ki magam és pár fickóval személyes találkozót beszéltem meg, amire persze nem mentem el, megcsaltam egy-két fiúmat, munkatársammal a munkahelyről apróbb dolgok lopása (a főnök nem akart rendesen kifizetni minket), egy szemét volt munkatarsnak aki kiutált a munkahelyről, teleszórtuk a postaládáját szeméttel, meg petárdát dobtunk bele, éjjel hivogattuk haverokkal stb.

Nagy részét megbántam.

szept. 1. 08:43
 14/14 anonim válasza:
67%
Barátnőmmel 12 évesek voltunk, és az épületben, ahol voltunk, a folyosón volt egy mosdókagyló (azóta se értem, hogy miért). Poénból ráültünk, erre leszakadt és elkezdett ömleni a víz, mi meg annyira megijedtünk, hogy elfutottunk, nem is szóltunk senkinek (szerencsére mások is voltak az épületben, szerintem hamar észrevették)
okt. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!