Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legdurvább "mindjárt...

Mi a legdurvább "mindjárt bepisilek" sztoritok?

Figyelt kérdés

szept. 18. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Iskolába már szünetbe is nagyon kellett, és én a hülye fejemmel nem mentem el. Mikor kicsengettek az óráról rendesen már rohantam a vécé fele annyira kellett. Egy hajszálnyin múlt..m
szept. 18. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem vicces meg semmi de leirom. Vonaton nem megyek el mosdókba. Palyaudvarokon sem. Órákon át szorongattam.

Es akkora lett a hasam valamiért mint egy 5 hónapos terhes nőnek es menni is alig birtam kb.

De pl exem már más sztori.

Elém jött a munkahelyre. De részegen!! Kiakadtam nem kicsit. Erre ott csetlett botlott elesett a bringával is. Hát rosszul voltam tőle otthagytam. De kotort utánam es jött utanam hozzám(panelben élek), de meg se fogtam neki az ajtót se hogy bringával be tudna jönni igy utánam a nagy vasajtó rácsapódott, másik szomszed segitett neki feljonni. Nem engextem be erre bepisilt. Aztán ajti nyit mert nem ment el és olyan szinten lett dühös hogy elkezdett bántalmazni! Erre kihívta a rendort a szonszéd de kozben ő megnyugodott letusolt átöltözött es betettem a gatyáját(de övvel)a mosógépbe ami allandoan kopogott a gépben kozben feljottek a rendőrök is lesték hogy mi ez a bicikli itt a szoba közepén.. mi megy itt, kozben forgott a pisis gatya a gépben, exem meg játszotta a teljes kis őzikeszemű kisbárányt hogy semmi nem megy.

(Parom 190 magas kick boxol, meg kiképzésekre jár, es kiküldtek járőrnek 2 160 as "diákrendőrt"egy lányt meg egy fiút.

Bakker ezeket megenné reggelire is ha akarja..

De nem akart zűrt az igazságüggyel. Igy jol viselkedett elmentek.

Na és kesobb mikkr ezt elmondtam neki. Bakker bepisil mint egy ovis, bicikli a lakásban, pisis gatya a gépben, tinirendőrök 190 es kiképzett bántalmazó ellen.., hat ha ez nem velem történik én nem hiszem el sem, hogy ilyen létezik.

Kb egy képkocka nincs az egészben ami kicsit is normális lett volna.

szept. 18. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Ausztriából jöttünk haza vonattal. Indulás után negyed órával már kellett pisilni, de 2 órán keresztül nem tudtam elmenni wc-re. Nem fértem oda, annyian voltak a vonaton, még a földön is ültek egy csomóan. Már majdnem belepisiltem egy üres üvegbe.
szept. 18. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Pár éve átkükdtek egy másik irodába egy napra, az iroda egy pincehelyiségben volt kialakítva egy lakótömb alatt. Elfelejtették mondani, hogy vannak patkányok és egerek, főleg a hátul wc-nél. Azt hittem összeesek, amikor megláttam egy egeret elfutni az iroda előtti folyosón. Már az első órában pisilnem kellett. Már az 5-6. órában mozdulni is alig bírtam, de még egy üveg sem volt nálam, hogy esetleg abba. Csak ültem és remegtem és már nagyon fájt.

Jött a váltás, de akkor sem mentem hátra. A vasútállomás fele sétálva minden bokornál úgy gondoltam, hogy most már nem érdekel. Kibírtam a vonatig, de megkönnyebbülés helyett rettenetesen fájt, alig akart jönni.

szept. 18. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
általában sokkal tovább bírná mindenki mint azt hiszi, oké a nőknek kisebb valamivel a hólyagja, de az inger már 2-3 decinél megjelenik, és olyan szélsőséges határok vannak hogy pl. egyszer mikor piálás után úgy ébredtem hogy mindjárt szétszakadok, akkor egy másfél literes flakon nem volt elég neki (bonyolult körülmények)
szept. 18. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Lepontozóknak ez nem volt durva🤣
szept. 18. 20:48
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Már megint a fétises? 😓
szept. 18. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Vagy a pontozók azok..
szept. 18. 22:44
 9/13 anonim válasza:
100%
Színházban 15 évesen és buszon 19 évesen. Mindkét alkalommal egy hajszál választott el a teljes bepisiléstől, szerencsére csak egy viszonylag kevés adag folyott be és az utolsó pillanatban pisilhettem a wc-be. Ezeken kívül többször reggelente van olyan, hogy majdnem bepisilek, annyira kell.
szept. 19. 04:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem sok ilyen van, mert suliban olyan a WC, hogy konkrétan soha nem mentem el, mindig visszatartottam hazáig. A legemlékezetesebb talán az volt, mikor 8 órát voltam bent, és már reggel óta jobban kellett, mint szokott, többet ittam a szokásosnál, vagy nem tudom és kb. a 6-7. órára komolyan azt hittem, hogy szét fogok robbanni, de nagynehezen kibírtam, majd jött a jó hosszú buszút, szóval mire hazaértem annyira kellett, hogy konkrétan 1-2 csepp már bement, épphogy eljutottam a WC-re. Utána még órákig fájt a hólyagom.
szept. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!