Félek egy lánytól az iskolában és ha néz akkor lefagyok és elfordulok és a nyakam begörcsöl és úgy teszek mint ha nem látnam mi a megoldás? 1 éve van ez
Figyelt kérdés
szept. 11. 15:17
11/19 A kérdező kommentje:
#9 hogy érted?
szept. 11. 15:45
12/19 anonim válasza:
Gátlásos vagy. Majd megtalálod azt, akivel kölcsönös lesz a vonzalom.
13/19 A kérdező kommentje:
Meg azt hittem szerelmes belém mivel még tavasszal szívezgette az üzeneteimet
szept. 11. 15:46
14/19 A kérdező kommentje:
Én csak azt akarom hogy ne féljek tőle... 2 éve nem féltem még de bejött az életembe ez az ember és elcseszte
szept. 11. 15:46
15/19 anonim válasza:
Erre szokták mondani, hogy vedd be a leszarom tablettát. Úgy nézzél rájuk, mintha bútordarabok lennének a többi bútor között, semmi érdekes.
16/19 A kérdező kommentje:
Próbálok rájuk nézni de a nyakam úgy elkezd fájni hogy visszaránt és elmenekülök mint a gyáva
szept. 11. 15:48
17/19 A kérdező kommentje:
Az apja autószerelő és a szüleim nagyon jóban vannak vele
szept. 11. 15:50
18/19 anonim válasza:
Semlegesen, érzelem nélkül nézzél rá, ha épp útbaesik, de nem kell direkt keresni, hogy hol is van.
19/19 A kérdező kommentje:
Ez nehezen megy nincs valami meditációs béke módszer? Tudom fura
szept. 11. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!