Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy problémám. Mindig...

Van egy problémám. Mindig amikor eszembe jut, begörcsöl a gyomrom. Többi lent-?

Figyelt kérdés
A probléma :Apa anya elváltak , már régen. Van egy testvérem. én most 14 éves vagyok , ő 17. A probléma az lenne , hogy idén felvételiztem egy iskolába, ahova elsőnek vettek fel. ( azt tudni kell , apa jól keres ) Az iskola nagyon messze van - heti 17 óra lenne , az oda vissza utazgatás.. És mi nem akartunk elköltözi , de apa vett ( !!!!!!!!!) egy házat , ami közel van ahhoz a sulihoz.És az a helyzet , hogy nekem jobb lenne természetesen , de a bátyámnak nem biztos...És így neki is kellene sokat utaznia.. Én gáznak érzem azt a dolgot , hogy apa vesz egy házat, hogy ne kelljen utaznom. és félek hogy ezzel csúfolni fognak , hogy elkényeztetett vagyok stb. PEDIG ez nem igaz. Sosem kérek semmit, semmikor. És nem is vártam hogy ezt a döntést egyedül megtegye , mivel velünk ( Anya , tesó , én ) nem is beszélte meg. Csak titokban megvette :(. És hatalmas családi balhé lett belőle. De én mondtam hogy megyek szívesen , és utazok , de azt senki nem engedte meg. És mi van ha nem is lesznek barátaim? Ha kiderül ez az egész dolog a suliban? Nem szeretem ha csúfolnak , piszkálnak ( amúgy is mimóza vagyok )Félek baromira. Kérlek szépen mindenkit aki ezt elolvasta , küldjön egy véleményt , hogy szerinte mi sül ki ebből. Előre is kösz. U.i. Én tudom hogy apa csak szívességből csinálta , mert szeret , és én is nagyon nagyon szeretem , meg az egész családomat.
2014. jún. 10. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Miért derülne ki mind ez? Ne mondd senkinek, ez amúgy sem tartozik másra. Ne aggódj, nem lesz gond!;)
2014. jún. 10. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:

És ha mégis kiderül?? Akkor mi lesz? Mert apa meg olyan hogy mindig minden elmond , és büszkélkedik vele, pedig mondtam neki hogy ez nekem kínos

De köszönöm hogy válaszoltál :) reméljük így lesz

2014. jún. 10. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Apád is nagyképű meg te is:D Hát mondd meg neki,hogy ne nagyképűsködjön.Aztán lepontozhatsz,csak az a durva,hogy igazam van,hiába vagyok bunkó.
2014. jún. 10. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért lenne nagyképű a Kérdező, valamit nagyon félreolvastál.

Édesapád csak nem fog bejárni a gimibe, nem tudom nálatok hogy szokás, de amikor én voltam gimis(tavaly végeztem), nem is láttuk a szülőket. Az már másik kérdés, hogy esetleg szülőin mit mond. Édesanyáddal nem tudsz erről beszélni, hogy segítsen?

2014. jún. 11. 03:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem szoktak nagyképűnek nevezni. De anyával lehet ilyenekről beszélni , apával is beszéltünk erről , de ki tudja mikor robban fel a bomba , vagy hogyan is fogalmazzam. De köszi a választ :)
2014. jún. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!