Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek egy lánytól az iskolában...

Félek egy lánytól az iskolában és ha néz akkor lefagyok és elfordulok és a nyakam begörcsöl és úgy teszek mint ha nem látnam mi a megoldás? 1 éve van ez

Figyelt kérdés
szept. 11. 15:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
De fiú vagy vagy lány? Az nagyon nem mindegy! Milyen kapcsolatod van vele?
szept. 11. 15:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és 1 éve ráírtam és 6 hónapja letiltott mivel összevesztünk de nem a barátom meg semmim és bevallottam neki hogy tetszik ő írta hogy neki nem
szept. 11. 15:32
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Hát mert a visszautasítottság kellemetlen, megalázó. Az a típus vagy, aki a szívére veszi a dolgokat. Lehetőleg ne kerülj a közelébe, de ha már ott vagy, igyekezz lazán, semlegesen venni, van ilyen, hogy valakit kikosaraznak, az élet megy tovább. Nem olyan fontos az a csaj, nem is lettetek volna jó pár.
szept. 11. 15:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Már nem tetszik annyira de alig merek járni a suliban órákra mert mindenhol ott van és amikor az "aulában" vagyok akkor ő fentről lenéz és lefagyok és háttal vagyok neki és nem merek fel nézni
szept. 11. 15:39
 5/19 A kérdező kommentje:
De még mielőtt letiltott volna akkor is féltem tőle
szept. 11. 15:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Elmondom az elejétől: 2023 nyarán még jól voltam nem féltem senkitől de a lányról láttam egy fotót és ráírtam szeptemberben és onnantól kezdtem el félni és minden lánytól félek, voltam olaszországban és ott is ha van egy szép lány nem merek ránézni
szept. 11. 15:40
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy téged néz, minek nézne, ha nem érdekled. Azt csak te képzeled, mert félsz tőle. És azért féltél tőle, mert izgalmasnak találtad, tetszett neked, de távolságtartó volt, nem közvetlen.
szept. 11. 15:42
 8/19 A kérdező kommentje:
Félek nagyon a nyakam begörcsöl, ha az a lány már nem járna oda jó lenne minden de így félek meg évnyitón is félek nézelődni, csak egyenesen nézek és van egy barátnője is akitől félek mert a barátnője de mikor volt az évzáró vége lett mentem és a barátnője üvölti mindenki előtt hogy szia "nevem" én meg mondtam halkan hogy haló és kínosan tovább mentem
szept. 11. 15:43
 9/19 anonim ***** válasza:
Azért csak gyakorold a rájuk nézést, van, aki direkte örülni fog neki.
szept. 11. 15:43
 10/19 A kérdező kommentje:
De engem néz tudom nagyon, mivel a barátnője is szokott engem nézni és összesugnak és mindig ott vannak ahol én egyértelműen
szept. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!