Miért van az hogy a férfiak a páruknak olyan ajándékot vesznek amiről tudják hogy nem szereti a párjuk?
Apám előállt azzal az ötlettel hogy anyámnak vesz egy okosórát, mert az ismerősünk olcsón árulja. Szerintem nem néz ki szépen semmilyen okosóra. Anyum nem szereti az órákat, a régi casio óráját is én hordom mert régen nem hordta. Feleslegesnek találom hogy ilyet vegyen neki.
Miért van az hogy a férfiak ha pl a barátnőjük ezüstöt hord aranyat vesz?
Ebből amugy tökre az látszik hogy csak az óra érdekelte,anyukád meg csak indok volt.
Szupi,akkor vigye el vacsorazni,vagy vásárolni ruhákat.:)
Jaaj.Látod.:D
Akkor vegyen magának,de minek sumákol?
De ha megjelenik egy jingjeng óraval,az ciki lesz neki majd.Pláne ha rákérdeznek esetleg,mert gondolom a többinek márkásabb van.
De csak azért venni mert a másiknak is van...nőjön fel.
Pár hétig hordja majd azt annyi.
Háát szakácsként szerintem is útban lesz.Pláne ha eddig nem is hordott órát.
14ezerért lehetne rajzolni is a karjára egyet,az kb annyit ér mint egy temus óra :D (bár lehet jó is azok között,de na...azért van egy szint..nálam)
De arra jó lesz,hogy ténylegesen megbizonyosodjon,hogy tudja hordani,használni éés utána esetleg vehet egy jobbat.
Akkor inkább az irígység és a birtoklási vágy hajtja,hogy megvegye.
Csak míg egy régi órát bármikor tud használni,addig egy okos órát néha fel kell tölteni.Szóval miután kiélvezte és felrakta a többi mellé az szépen tönkremegy (az akksija).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!