Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a férfiak a...

Miért van az hogy a férfiak a páruknak olyan ajándékot vesznek amiről tudják hogy nem szereti a párjuk?

Figyelt kérdés

Apám előállt azzal az ötlettel hogy anyámnak vesz egy okosórát, mert az ismerősünk olcsón árulja. Szerintem nem néz ki szépen semmilyen okosóra. Anyum nem szereti az órákat, a régi casio óráját is én hordom mert régen nem hordta. Feleslegesnek találom hogy ilyet vegyen neki.

Miért van az hogy a férfiak ha pl a barátnőjük ezüstöt hord aranyat vesz?

szept. 11. 06:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ebből amugy tökre az látszik hogy csak az óra érdekelte,anyukád meg csak indok volt.

Szupi,akkor vigye el vacsorazni,vagy vásárolni ruhákat.:)

szept. 11. 17:37
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 nem fogja ugyse elvinni, mert abba azert kell valami kreativitas is :) amugy kiderult azert akart okosorat anyamnak mert apam a sajat munkatarsain (akik ferfiak) latja az okosorat es megtetszett neki. maganak is akar egyet temurol.
szept. 11. 17:49
 23/28 anonim ***** válasza:

Jaaj.Látod.:D

Akkor vegyen magának,de minek sumákol?

De ha megjelenik egy jingjeng óraval,az ciki lesz neki majd.Pláne ha rákérdeznek esetleg,mert gondolom a többinek márkásabb van.

De csak azért venni mert a másiknak is van...nőjön fel.

Pár hétig hordja majd azt annyi.

szept. 11. 18:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Én ezért adok a férjemnek egy 10 tételes listát, 1000 ft-tól 50000 ft-os tételekkel. Mindegy melyiket veszi, de "elvárom", hogy menjen be a boltba, vegye meg és csomagolja be. Még így is vért izzad. Pedig elmondom, hogy mit, hol, mennyiért lehet megvenni. Évente 2x (karácsony, születésnap) van ilyen feladata. Egyébként nem értem, mert a kapcsolatunk első 3 évében szuper ajándékokat vett önállóan. Szerintem fárad és egyre több gondja van az élet más területén. Tudom, hogy szeret és nem velem van gondja.
szept. 11. 18:26
 25/28 A kérdező kommentje:
#23 mondta hogy munkatarsanak ilyen olyan oraja van temurol es hogy 14 ezerert nem is olyan veszes az amit kinezett maganak. nem ertem minek munkahelyere ora (szakacskent dolgozik) szerintem csak utba lenne neki.
szept. 11. 18:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Háát szakácsként szerintem is útban lesz.Pláne ha eddig nem is hordott órát.

14ezerért lehetne rajzolni is a karjára egyet,az kb annyit ér mint egy temus óra :D (bár lehet jó is azok között,de na...azért van egy szint..nálam)

De arra jó lesz,hogy ténylegesen megbizonyosodjon,hogy tudja hordani,használni éés utána esetleg vehet egy jobbat.

szept. 11. 19:08
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 van 3 oraja, bar nem okosorak de egyiket sem hordja. pedig anno a 3-at munkatarsatol vette kb 100 ezer forintert (egyben).
szept. 11. 19:14
 28/28 anonim ***** válasza:

Akkor inkább az irígység és a birtoklási vágy hajtja,hogy megvegye.

Csak míg egy régi órát bármikor tud használni,addig egy okos órát néha fel kell tölteni.Szóval miután kiélvezte és felrakta a többi mellé az szépen tönkremegy (az akksija).

szept. 11. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!