Mások is vannak akiknek a karácsony a nagy semmiről szól, szóval nincs semmi karácsonyozás, rokon látogatás, ajándékozás meg ilyenek?
Persze! Mi pl nem tartjuk a karácsonyt.
Azért nem szeretem ezt a időszakot mert olyan mint ha kijárási korlátozás lenne mint a kovid idején.. Nincs nyitva semmi, nem lehet menni sehova és még a kertben sem lehet nagyon csinálni semmit mert hát "mit szolnak a szomszédok"..
Ezen a 4 napon kötelezően bent kell kuksolni a házban.
Annyira sajnálom azokat akik képtelenek egy kis változatosságot és varázst csempészni az életükbe.
Ajándékozni inkább csak a rokon gyerekek miatt szoktunk, de pl most is tök lelkesen es jo hangulatban kidekoráltuk a lakásunkat a barátnőmmel, és jó volt hogy velem van, és ő jut eszembe a dologról, és szépek a fények a lakásban. Aki ezt nem szereti, azt csak es kizarolag sajnalni tudom amiert ilyen szintelen karakter.
Nem kifejezetten csak a karácsonyi időszakra vonatkozik, de nagyon sajnálom azokat az embereket, akiknek az ünnepek semmit nem jelentenek, semmiről nem szólnak.
Annyi rengeteg hétköznapot töltünk a mókuskerékben, ha nem lenne pár ünnep, ami más, mint a többi, én tuti megőrülnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!