Miért van az hogy a férfiak a páruknak olyan ajándékot vesznek amiről tudják hogy nem szereti a párjuk?
Apám előállt azzal az ötlettel hogy anyámnak vesz egy okosórát, mert az ismerősünk olcsón árulja. Szerintem nem néz ki szépen semmilyen okosóra. Anyum nem szereti az órákat, a régi casio óráját is én hordom mert régen nem hordta. Feleslegesnek találom hogy ilyet vegyen neki.
Miért van az hogy a férfiak ha pl a barátnőjük ezüstöt hord aranyat vesz?
#9 "a ffiak nem tudják mit szeret a párjuk."
De, tudnják.
"Szerinted az én férjem tudja egyáltalán mi a kedvenc bandám, kit utálok és miért, mi a kedvenc virágom, stb?"
Léteznek férfiak a te férjeden kívül is ám!
Az, hogy te egy ilyenhez mentél hozzá, az meg a te problémád.
De nincs szüksége az órára.Azért veszi meg mert olcsó? Gratula! Ezért tartunk itt...
Vigye inkább el vacsorazni,vagy aut a pénzt adja neki,azt majd vesz magának amit akar,de ez felesleges pénzkidobas,mert nem fogja használni.
Így van, felesleges pénzkidobás, ha tudja, hogy nem fogja soha használni.
A legtöbb férfi (tisztelet a kivételnek) teherként éli meg az ajándékozást. Ennél még tényleg mindig jobb (bár totál ötlettelen) odaadni a pénzt, hogy vegyél magadnak valamit.
A kétezres évek elején mellékállásban dolgoztam a Bijou Brigitte-nél. Karácsonyi szezonban még december 24-én is volt olyan férfi, aki zárás előtt tíz perccel beesett és szó szerint közölte velem, hogy adjak valami szart, mindegy, hogy mit, ami maradt még készleten.
Az ajándékozás nem mindenkinek fejez ki szeretetet, van akinek csak üres gesztus.
Onnan lehet megismerni, hogy kinek fontos az ajándék, hogy nagyon figyelmes ajándékokat vesz, szépen becsomagolja, és a többi. Akinek nem, azt meg onnan, hogy úgy nyomja, mint a faterod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!