Más szerint is ciki olyan ajándékot adni, ami nyilvánvaló, hogy az övé csak meg akar szabadulni tőle?
Én igyekszem figyelek arra, hogy az tényleg az adott személynek szóljon. Egyik családtag viszont jellemzően a szrjait adja. Ugyanazt az ajándékot adta pár évvel ezelőtt, mint most. Utalványféle, amit ki se fogok használni. Vagy ugyanaz a csoki, amit már megkaptam szülinaora, névnapra. Szerintem valahonnan kapott sokat. A legdurvább, hogy költözés előtt álltam, és olyan ajándékot kaptam, amit egyáltalán nem tudtam magammal vinni. Ezzel ők teljesen tisztában voltak. Kissé már kcsögségnek érzem ezt, ezentúl majd használt tusfürdőt kapnak, amit úgy állítok be, hogy bontatlan.
Hogy a fszba maradjak nyugodt, mikor a család nem erről szólna?
Ilyenen felesleges magad idegesiteni.
Jovore add vissza ugyanazt nevnapra/szulinapra, azt majd orulj a penznek, amit megsporolsz.
Mi tart vissza? Egyszer kell megtenni, aztán majd észreveszi magát az illető.
Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!