Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor lett ciki a McDonald's?

Mikor lett ciki a McDonald's?

Figyelt kérdés

28 vagyok, gyerekkoromban sokat mekiztem, akkor nagyon szerette mindenki. Most is eszem ott olyan havi egyszer. Barátaim párom is szeretik. Nyelvtanfolyamra járok és a táplálkozás volt a téma, megnéztünk egy jelenetet a Supersize me ból és el kellett mondania mindenkinek, hogy ők bírnák e a kihívást, meg járnak e gyorsétterembe. Rajtam kívül mindenki mondta, hogy egy napig se bírná, utálja a mekit, egy étkezés után is hányna.

Mikor lett ilyen nagy ellenség a meki?

2023. nov. 30. 12:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Soha, most is menő. Debilekkel jársz egy osztályba. A mekivel egyetlen egy baj van, az hogy drága. Biztos csórik.
2023. nov. 30. 12:18
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha valamit fikázni kell egy magas lóról, abban a magyarok profik. Csak épp ami a háttérben van, annak tudatában kissé szánalmas.

Gondolom nem fitneszmodellekkel, testépítőkkel, életmód tanácsadókkal volt tele a tanfolyam.

2023. nov. 30. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Leírod, hogy a barátaid és a párod is szeretik, de csak egy nyelvóra tapasztalata alapján ciki... én komolyan nem értem az ilyen következtetéseket.

Épeszű ember nem próbálkozna azzal, amit a "Supersize me"-ben bemutatnak. Ahhoz meg joguk van, hogy ők ne szeressék. De ennek mi köze annak, hogy valami ciki? Az étel nem divat kérdése, hanem ízlésé.

2023. nov. 30. 12:22
 4/14 Metionin ***** válasza:
96%
Mert ciki? Én sosem szerettem mert fáj a hasam tőle de gyerekkoromban kifejezetten menő volt, mert csak azok juthattak hozzá, akit vittek a szülei nagyobb városokba. Osztálykiránduláson is mindig az volt a fénypont, amikor mekizni vittek minket, sokaknak pl. nekem is csak akkor volt lehetősége mekis kaját enni. Most a felnőtt ismerőseim is gyakran járnak, szeretik.
2023. nov. 30. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kimondottan szeretem. Kb mindig csak az utolsó választás
2023. nov. 30. 12:31
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem ciki, de már többen odafigyelnek arra, hogy nem a világ legegészségesebb dolga a gyorsétel, így nem is számít presztízsnek gyorsétteremben enni vagy ezzel felvágni például a vidékieknek, akik nem jutnak olyan könnyen el egy ilyen helyre, mint a budapestiek, ahol ötszáz méterenként van egy.
2023. nov. 30. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Mert most nagyon divat lett az "egészséges" táplálkozás. Ami megint csak egy új üzletág, ami a hiszékenyeken élősködik.

Semmi gond nincs a mekivel. Inkább eszek hambit mint földet tízszer annyiért.

2023. nov. 30. 12:32
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Mindig is az volt!
2023. nov. 30. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Meki hanem maga alapvetően a Junk Food lett jobban elítélve ahogyan én látom.

Egyre erősödik az a "tábor" miszerint "eat real food" vagyis "egyél igazi ételt", ami szimplán annyit takar, hogy a legtermészetesebb ételekre van szükséged mint sült hús, zöldségek, gyümölcsök mind ezt egy tálon ábrázolva. Maga az egészséges étkezés is már kifejezetten menő, hisz minőséget, tudatosság sugároz, mint a konditerembe járásnak is az elmúlt években lett egyfajta plusz trendje. A gyorskajához az olcsóságot, céltalanságot aszociálják.

De ez csak az én véleményem. Szerintem a Meki még mindig megtartotta a menőségét mert tartják a szintet a jelenkorral, a felújított szép éttermeikkel, jó érzés néha-néha egy régi megszokott sajtburgerre beülni.

2023. nov. 30. 12:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Milliárd dolláros biznisz, milliókat költenek marketingre, hogy ez sose fordulhasson elő.
2023. nov. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!