Mikor lett ciki a McDonald's?
28 vagyok, gyerekkoromban sokat mekiztem, akkor nagyon szerette mindenki. Most is eszem ott olyan havi egyszer. Barátaim párom is szeretik. Nyelvtanfolyamra járok és a táplálkozás volt a téma, megnéztünk egy jelenetet a Supersize me ból és el kellett mondania mindenkinek, hogy ők bírnák e a kihívást, meg járnak e gyorsétterembe. Rajtam kívül mindenki mondta, hogy egy napig se bírná, utálja a mekit, egy étkezés után is hányna.
Mikor lett ilyen nagy ellenség a meki?
Ha valamit fikázni kell egy magas lóról, abban a magyarok profik. Csak épp ami a háttérben van, annak tudatában kissé szánalmas.
Gondolom nem fitneszmodellekkel, testépítőkkel, életmód tanácsadókkal volt tele a tanfolyam.
Leírod, hogy a barátaid és a párod is szeretik, de csak egy nyelvóra tapasztalata alapján ciki... én komolyan nem értem az ilyen következtetéseket.
Épeszű ember nem próbálkozna azzal, amit a "Supersize me"-ben bemutatnak. Ahhoz meg joguk van, hogy ők ne szeressék. De ennek mi köze annak, hogy valami ciki? Az étel nem divat kérdése, hanem ízlésé.
Mert most nagyon divat lett az "egészséges" táplálkozás. Ami megint csak egy új üzletág, ami a hiszékenyeken élősködik.
Semmi gond nincs a mekivel. Inkább eszek hambit mint földet tízszer annyiért.
Nem a Meki hanem maga alapvetően a Junk Food lett jobban elítélve ahogyan én látom.
Egyre erősödik az a "tábor" miszerint "eat real food" vagyis "egyél igazi ételt", ami szimplán annyit takar, hogy a legtermészetesebb ételekre van szükséged mint sült hús, zöldségek, gyümölcsök mind ezt egy tálon ábrázolva. Maga az egészséges étkezés is már kifejezetten menő, hisz minőséget, tudatosság sugároz, mint a konditerembe járásnak is az elmúlt években lett egyfajta plusz trendje. A gyorskajához az olcsóságot, céltalanságot aszociálják.
De ez csak az én véleményem. Szerintem a Meki még mindig megtartotta a menőségét mert tartják a szintet a jelenkorral, a felújított szép éttermeikkel, jó érzés néha-néha egy régi megszokott sajtburgerre beülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!