Mc Donaldsban a wrap is egészségtelennek számít?
Figyelt kérdés
Nem eszek hozzá krumplit, csak a szendvicset és utána már nem vacsorázom2022. aug. 7. 18:04
1/7 anonim válasza:
Nincs vele gond, ha nem ezt eszed rendszeresen( ez a többi gyorséttermi ételre is igaz).
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Amúgy kb ugyanolyat otthon is tudsz magadnak csinálni nagyon egyszerűen. :)
Amúgy sztem az ilyen junkfood kategóriában a hamburger bucik, a szószok, a tejalapú édességek, meg a sült krumpli a kimondottan egészségtelenek, a többi általában "nem olyan gáz".
3/7 anonim válasza:
Semmi nem egészségtelenebb a mcdonalds-ban mint az átlagos magyaros ételek
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, de nagyon drága...
Mennyi most? Amikor utoljára voltam mekiben, covid előtt, volt ez 1500 ft már akkor nagyon drága
Most mennyi lett?
5/7 anonim válasza:
Alapvetően egészséges,főleg,ha még lehet kapni a nem panírozott verziót is
6/7 anonim válasza:
Mennyi be kerül most?
Tudja valaki?
7/7 anonim válasza:
Egészségesebb opció, mint az aktuális emeletes burger, de attól még nem egészséges (általában olyan a "tortilla", amit használnak hozzá, mint a műnyag, ízetlen, kicsit fura állagú). Ha az a lényege a kérdésnek, hogy diétában oké-e, ameddig ált. egészségesen étkezel meg aznap nem ettél meg a szervezeted számára sok kalóriát, néha belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!