Az miért nem számít egészségtelennek, ha valaki csak zabál, de nem látszik rajta?
Nyuszika, értem a frusztrációdat, de fogadd el valakitől, aki jelenleg túlsúlyos, de volt korábban olyan sovány, hogy a bordái kilógtak ráadásul van egy biológia diplomája: nincs olyan, hogy valaki alkatilag sovány/kövér. Vannak bizonyos betegségek, amelyek a testtömegen is látszanak, de ha valaki sovány és sokat eszik, az bizony kőkemény fizikai munkával/sporttal marad sovány. Ha valaki elhasználja a bevitt kalóriákat, akkor sovány marad, ha nem, akkor hízni fog.
Napi fél kg édesség zabálása mellett (összesen 3500-4000 kcal/nap) volt olyan időszakom, hogy a medencecsontom és a bordáim kilógtak és az ismerőseim orvoshoz akartak küldeni én meg a 34-es ruháimat próbáltam övvel összefogni, hogy ne essen le rólam. De a napi átlag 20-30 km bringa és heti 15 km futás, meg a 3 kölyök utáni rohangálás megtette a hatását....az is, amikor heti 6x2 órát töltöttem futógépen.
Állj neki sportolni rendesen és le fogsz fogyni! Akkor is, ha hormonproblémáid vannak.
1. Nem vagyok nyuszika.
2. Teljesen normális alkatom van, sportolok.
4-es rosszul tudod
a baratnom egy sovany lusta csaj. De folyton eszik mindent es sokat. 2x annyit mint a legtobb es sosem sportol. Megis vekony marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!