Hasgörcs rámjött és beültem a mozgássérült wc-be egy Mekiben, tényleg ekkora bűn?
Állt a sor a női előtt, én pedig ezt megelégelve mikor a bizti őr nem figyelt annyira beosontam a mozgássérültbe (de sajnos észrevett igy is). Egyrészt sokkal tisztább és mások se hallják ahogy végzem a nagy dolgom. Még azülőkére is rá lehet ülni, nem kell föléguggolva kaksizni.
Viszonylag sokáig bent voltam (10p mondjuk), közben irtam a pasimnak, instáztam, sminket igazítottam. Aztán ahogy kijöttem lecseszett a bizti őr hogy ez nem nekem van fenntartva hanem a mozgássérülteknek, nekem ott a női wc. Mondtam "hogy tudom, de ha jól latom senki se jött az elmúlt percekben szóval nem értem mi a gond"...
Nem akartam vele flegmázni de na... Értitek... Fölöslegesen minek kötözködik.
Most komolyan, ekkora bűnt követtem el? Tudtommal fogyasztottam a helyen, innentől kezdve nem értem... Bárcsak kedvesebbek lennének az emberek ebben az országban...
Jól tetted! Jobb, mintha becsináltál volna!
Nálam is volt már ilyen, hogy reggel, mikor ment dolgozni és rámjött a szükség, foglalt volt az összes férfi WC, én meg bementem a mozgássérült WC - be.
Ha nem így tettem volna, akkor becsináltam volna...
Mondjuk, az is vicc, hogy a mekikben a férfi vécékben egy leülős WC van csak... Piszuárból meg kettő...
Ez magyar tempo. Mashol nem tahok egymassal az emberek, a mozgasserult is nyugodtan varakozik.
Nyilvan trollkerdes az insta meg smink turboval, de ilyenkor igenis nyugodtan be lehet menni a mozgasserult vecebe, a parkolohellyel ellentetben.
#8 manapság nem divat az udvariasság sokaknál.
Értem a Kérdezőt is, de komolyan, nekiáll instázni, ezzel is húzva az időt?
Végre előjött kakifétises kamukérdezőnk. Már hiányoztál. 😂
Komolyan nekiálltál instázni, meg sminkelni az összefosott mozgássérült klotyóban? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!