Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mozgáskorlátozottak agresszí...

A mozgáskorlátozottak agresszívek?

Figyelt kérdés
Akik velük dolgoznak attól kéne valasz leginkább.

2020. szept. 5. 06:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Régebben dolgoztam kettővel is egyszerre és egyáltalán nem, sőt. Hogy merült fel a kérdés benned?
2020. szept. 5. 06:31
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

En mondjuk itt pont munkanelkülivel talalkoztam. Inkabb az jellemzö rajuk hogy mindenre azt mondjàk hogy ezt sem lehet azt sem tudom. Nem vesznek ugy sem. Ha leepites van à biutos neki mondanak fel aztan nem lesz masik.

.de egyiknek se jutna eszebe tanulni vagy olyan területeket megismerni azokat keresni ahol esélyei lennének hanem még a segitöt kezdik gyözködni arrol hogy de ez is zsakutca az is, es ugy amblokk minden.

Becsukva szemük fülük is a LEHETÖSEGEKRE. Azt keresik mit hogyan NEM lehet.

2020. szept. 5. 06:33
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

Az egèsz önhitük az, hogy az adott helyzetükböl semmit nem lehet kihozni.értse màr meg a vilàg.

Ritka akiböl lesz vki vagy elörebb jut.vannak sportversenyeket nyert mozgaskorlatozottak is vagy aki festett szajjal stb.

A többi mind ringatja magàt a kellemes meleg fo..ban

2020. szept. 5. 06:35
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Nagytöbbsége nem az, viszont függ az alapproblémától, és hogy a sérülést hogyan szerezte: így született, vagy baleset miatt. Az alapproblémára értve: idegrendszeri sérülésnél lehet agresszivítás jele. Ha balesetből adódó a sérülés, akkor meg azért, mert nem tudja elfogadni, hogy ilyen élete lett.
2020. szept. 5. 06:45
 5/13 A kérdező kommentje:
1. Lehet ők épp aranyosak voltak. Csak hallottam ezt több embertől. Akinek van velük tapasztalata az írja lé kérem. Mindent, ahogy fentebb is tették.
2020. szept. 5. 06:46
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanolyan emberek mint az egészségesek. Vannak köztük agresszívak és jószívűek is. Valamelyik tanul és megpróbálja kihozni a legtöbbet az életéből, és valamelyik lusta és önsajnáltató. Mindenféle típus van köztük, pont úgy, mint az egészségeseknél.
2020. szept. 5. 07:35
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
A hatosnál a pont!
2020. szept. 5. 07:57
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Mit akarsz elemezni ezen? Egész gyerekkoromat mozgássérültek közt töltöttem, és mindenféle van közöttük. Ennyi!
2020. szept. 5. 08:33
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Elemzettebb? Te egy tulajdonság alapján egy kalap alá veszed az összes mozgássérültet, aki mást mond, az nem gondolta át eléggé? Mesélj még! :)
2020. szept. 5. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, azért nem ártana, ha különbséget tennél a mozgáskorlátozottak és a mozgássérültek között, mert ez két különböző dolog!

Feltételezem te a mozgássérültekre akartál kérdezni.

És ameddig még kérdezni sem tudsz, mert az alapfogalmakkal sem vagy tisztában, addig jó lenne, ha nem oltanád a 6-ost, aki teljesen korrekt választ adott!

2020. szept. 5. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!