Ciki ha magázom a huszonéveseket? 17/f
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem érzem helyesnek a tegezést ebben a korosztályban.2023. nov. 17. 07:52
1/14 anonim válasza:
Nem kell magáznod őket!A huszonévesek is fiatalok.
3/14 anonim válasza:
Hát szerintem vicces
Amuy nem is olyan régen még a régivágású tanárok is pl magázták a diákokat..ugye megvolt a tisztelet hogy lehet
Többre viszi a diák mint a tanár szerintem ezért magázhattak az oldachool tanárok
7/14 anonim válasza:
Huszonhat éves vagyok, engem nem zavarna, de a legtöbbnek nem fog bejönni. Szerintem alkalmazkodj a közeghez és annak megfelelően beszélj, amit elvárnak tőled. Az a társadalmilag elfogadott, hogy a fiatalság (ebbe tizenévestől a negyvenesekig mindenki beletartozik, néha felfelé is, közmegegyezés alapján) legalább a saját korosztályát kölcsönösen tegezi, szóval szerintem harmincéves korig, ha az egyén mást nem mond, ne érezd bűnnek.
8/14 anonim válasza:
Az,főleg ha a tipikus teccik tudni csókolom bácsi nèni stílusban magázódol
9/14 A kérdező kommentje:
Én egy gyerek vagyok.
Miért ne magázhatnék felnőtt embereket?
2023. nov. 17. 10:24
10/14 anonim válasza:
Fiatalember vagy. Néhány szempontból gyerek, néhány szempontból közel állsz a felnőttekhez. Ez egy nagyon kényes időszak, különösen megszólítás terén, de ahogy már írtam, ha az az elfogadott egy közegben, hogy tegeződnek, ki fogsz lógni, ha bármilyen megfontolásból nem teszed. Magázhatsz felnőtteket, de ha ennyire ragaszkodsz ehhez, egy év múlva te is felnőtt leszel, akkor mit csinálsz velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!