Huszonévesek, hogyan használjátok a Messengert, mennyit írogattok az ismerőseitekkel?
24 vagyok, 2-3 naponta szoktam megnézni hogy írt-e valaki, van egy csoport amiben 4-en vagyunk mint barátikör, itt szervezzük meg ha találkozni akarunk, ez kb. 3 havonta szokott összejönni.
Másrészt ha egyetemmel kapcsolatban ír szaktárs vagy esetleg rokon felköszönt. Amúgy nem vagyok egy szociális ember, de az elsővel egyet tudok érteni, én a Facebook-om letöröltem, egyszerűen felesleges. Instagram, TikTok, Twitter, Reddit, ilyeneket egyáltalán nem használok.
Ha valaki akar valamit, akkor megadom másodlagos gmail fiókom. Discord, telegram-ot előszeretettel használom, de leggyakrabban a gmail fiókjaim.
Itt senki sem használja áh dehogy is azt se tudják, hogy mi az kb..
Közben meg..
Egy, még gimis osztálytársam van, akivel végtelenített a beszélgetésünk, és akkor írunk vissza egymásnak, amikor úgy van időnk, energiánk. Ez általában heti 3-4 alkalom, de hosszabb beszélgetést kell elképzelni.
Tőle eltekintve még van 1-2 rokon, illetve közelebbi ismerős, akivel évi pár alkalommal írunk egymásnak, megbeszélünk egy kávézást, és ennyi. Valamint szorgalmi időszakban beadandókkor, zh-k körül, csoportmunkáknál pörögnek az üzenetek, de akkor szép számmal. Különben nem.
Szóval, nem használom sokat, mert nincs kivel. Ha lenne is, szerintem akkor meg inkább arra törekednék, hogy velük offline tartsam a kapcsolatot.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!