Szerintetek gáz gyakorizni? Ti bevalljátok a barátaitoknak/ismerőseiteknek, hogy gyakoriztok?
Itt vagyok a kezdetek óta, és azt kell mondjam, gáz.
Leginkább azért, mert annyira értelmetlen, céltalan az egész. Egyrészt jó érzés kifejteni a gondolataimat, másrészt sajnos ettől még a kutya nem lesz rájuk kíváncsi, nem fog senki ismerni.
Ismerősöknek soha nem mondanám el :D
Mert tulajdonképpen mit csinálok? Válaszolgatok mindenféle hülye kérdésre meg vitatkozok vadidegenekkel a semmiről. Miközben a színvonal erősen alacsony, mindenféle kamu kérdezővel meg élettelenekkel.
És jogosan tennék fel az emberek a kérdést, hogy nincs jobb dolgod? :D
Régebben ha gyakoriztam és jött valaki felém akkor átváltottam Facebookra mintha csak ott írnék :D
Azt bevallom, hogy olvasgatom, de hogy válaszolok is azt nem. XD
Kérdést írni nem igazán szoktam, max olyat, hogy Hogyan cseréljek ki valamit a kocsimban?
Ilyen kérdésre értelmes választ kapok többnyire. Eredetileg talán erre találták ki az oldalt.
Ha azt tudnátok hány ezer kérdést írtam ki az oldal indulása óta, hány itteni kitalált karakter mögött álltam, sokaknak kisülne az agyban a biztosíték.
Amúgy időmilliomos vagyok, ezért is vagyok az oldal indulása óta itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!