Szoktatok leginkább olyan embereket törölni a facebook ismerőseitek közül, akik folyamatosan posztolnak és semmi érdekes nincs a posztjaikban?
Persze unokatestvérem úgy szerzett azelőtt 2024 ismerőst, amiből most maradt 1983 hogy random embereket jelölgetett be és mondta, hogy a legtöbb ismerősét nem is ismeri, de őt ez nem zavarja, neki így kényelmes.
Feltételezés szerint akkor szoktak valakit az ismerőseik közül kitörölni, ha rohamosan eszeveszetten posztol, amellé meg nem is ismerik az illetőt.
Ha olyan posztolgatna sokat, akit nem is ismerek, csak egyszer régen visszajelöltem, akkor én is inkább törölném és nem csak kikövetném. De ilyen még nem volt, nem szoktam csak úgy ismerősöket gyűjteni és bárkit visszajelölni.
1. voltam
Persze nem csak attól függ, hogy valaki fontos-e ahhoz, hogy az ismerősöm legyen, hogy most posztol, vagy nem posztol, hanem, hogy nekem van-e bármi hasznom abból, hogy az ismerősöm az illető.
Nem ismerem, de régebben visszaigazoltam, vagy ismerem, tudom, hogy az illető kicsoda, de nem beszélünk, ha meg néha írok neki, akkor gyakran előfordul, hogy beáll a csönd. Na akkor úgy egyértelmű, hogy nem csak kikövetem, hanem ki is törlöm az ismerőseim közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!