Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok leginkább olyan...

Szoktatok leginkább olyan embereket törölni a facebook ismerőseitek közül, akik folyamatosan posztolnak és semmi érdekes nincs a posztjaikban?

Figyelt kérdés
Unokatesóm minden nap posztol eszeveszetten a napjába és volt 2024 ismerőse és már csak 1983 ismerőse van. Minden nap csökken az ismerősei száma.
2021. jún. 2. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az uncsitesód egy tipikus primitív ismerősgyűjtő. A helyében nem is csodálkoznék, ha folyamatosan törlik az "ismijei", mivel a nagy részük azt se tudja, ki a fene ő.
2021. jún. 2. 20:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van sajnos.
2021. jún. 2. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egyetlen egy embert töröltem az ismerőseim közül, őt is "csak" azért, mert nagyon nyomult, már szinte zaklatott. Ovistársam volt, valamilyen okból rám írt, beszélgettünk és nagyon találkozni akart, amikor pedig tőlem kapott egy finom nemleges választ, totálisan kifordult magából (...).

Szóval, ha megelégelem valaki posztolási mániáját, vagy nem tetszik a tartalom, amit kipakol, szimplán csak kikövetem, bőven megteszi nekem az is.

Unokatesód pedig ismerősgyűjtő, mint előttem is írták. Csak mivel olyan ismerősei is lehetnek vagy vannak, akiket valójában nem/alig ismer, azok az emberek inkább törlik őt, mint kikövetik.

2021. jún. 3. 11:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Valakik azért törölnek inkább nem ismert, vagy felesleges embereket az ismerőseik közül, mert tudják, hogy a kikövetéssel csak azt érik el, hogy az ő posztjait ne kelljen látniuk, de viszont ő még attól függetlenül beleláthat az ő posztjaikba és lehet azt akarják, hogy nem csak ők ne lássák a posztjait, de még ő se láthasson bele az ő posztjaikba sem.

Ugyanúgy ez van instán is, hogy valakik privátra állítják be a profiljukat, mert sokaknak zavaró, hogy ha idegen random emberek láthatják az ő posztjaikat.

És valakik megválogatják, hogy ők is kiknek mutatják meg szívesen a saját posztjaikat.

2021. jún. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!