Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5-ös BMW-t szerettem volna...

5-ös BMW-t szerettem volna venni, de egyre inkább elbizonytalanodok, ugyanis a környezetemben lévők szinte folyamatosan hibajelzéseket adnak ki, és a javítási költségek magasak. Tényleg bajos autók vagy csak olyat fogtak ki az ismerőseim?

Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 00:05
 1/7 crudy ***** válasza:
Évjárat?
2017. febr. 27. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom 10+ éves. Gyakori a hibajel és még megállni is képes ha nem viszed szervizbe. Szervíz drága, még jó. Bmw-d van , nem egy punto.
2017. febr. 27. 00:26
 3/7 A kérdező kommentje:

2007-8-as évjáratot szeretnék, ez lemaradt.

Nyilván egy megkíméltebb autó a cél, nem egy széthajtott.

2017. febr. 27. 00:30
 4/7 crudy ***** válasza:
68%
Jo gepek az e60-ak. Igaz h nem egy fiatot hajtasz ezert persze dragabb lesz. Az e36oknak mar nagyon nem veszes a szervizuk. Ezek viszont még nincsenek abban a korban h komoly felujitasra szoruljanak. Egy valamit szoktam tanacsolni azoknak akik bmwt szeretnenk venni (es persze nem szoktak megfogadni mert a magyarok suttyok es olcaon akarnak faja bomost), azt h nyulj a zsebedbe. Ne sajnald ra a penzt, ne az also hatatokat meg a kozeparkategoriakat nezegesd. Nem tudom pontosan hol vannak ezeknek az ara de egy korosztallyal leljebb otoset lehet kapni 700ezertol 2.2 millioig. Ha venni szeretnek 1.8 korul vennek.
2017. febr. 27. 00:37
 5/7 anonim válasza:
Utolsóhoz tudok csatlakozni, ne sajnáld rá a pénzt. Magyarországon mindenki a km órát nézi, ezért vannak rákattanva a visszatekerésre. Ne akarj féláron jó állapotú, keveset járatott kocsit gépet venni, mert olyan nincs. Ezt el kell felejteni. A többség beugrik a jónak tűnő ajánlatoknak aztán azt kell hallgatni, hogy éppen mi adta meg magát az adott hónapban és hány százezret dobott már ki.
2017. febr. 27. 02:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Fel nem foghatom, hogy valakinek éjfélkor még ezen kattog az agya. Annyi pénzért már vehetsz olyat is, ahol nem fogsz a türhők csoportjába tartozni.
2017. febr. 27. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy BMW, aztán mindenki fikázza alapból, akkor is, ha még csak képen láttak BMW-t.
2017. febr. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!