A facebookos ismerőseiteknek kb. hány százalékával találkoztatok személyesen is? és hány százalékuk reagál arra, amit megosztotok?
"A facebookos ismerőseiteknek kb. hány százalékával találkoztatok személyesen is?"
Amikor még volt Facebookom, akkor ez 100% volt.
"és hány százalékuk reagál arra, amit megosztotok?"
0 és 1% között mozgott.
Én az FB-t egyedül pár csoport miatt használom meg időnként végigpörgetem leginkább a híroldalakat dobálja fel nekem ami azértjó mert hamarabb eljut hozzám párdolog. Meg nekem csak a nevem van kint, profilképem egy teljesen egyedi fantom kép amit én csináltam jó régen. Az ismerőseim nagy részével találkozok vagy tartom velük a kapcsolatot valamilyen formában mert én csak azt jelölöm be vagy vissza akit tényleg ismerek és találkozok, meg pár régi munkatárs, osztálytárs vagy más egyéb ismerősök vannak fent nekem és ennyi. Posztolni baromi ritkán szoktam talán évente 10 posztot ha kiteszek és ezzel még sokat is írtam.
Néha a marketplaccon is szoktam nézelődni, mert megesik hogy látok pár érdekességet amit meg is vettem már főleg hogy kellett is. Meg az autómat is egy csoportba hirdette valaki és tőle vettem meg, csak a csoportba hirdette, sehol máshol ennek oka is volt de már nem emlékszem pontosan.
Meg én javarészt a messengert használom és sok olyan ember van fent messengeren nálam akik fb-n nincsenek az ismerőseim közt.
36 ismerősöm van, azokkal rendszeres kapcsolat tartás (mondjuk havi szinten beszélgetés vagy találkozó) 10 ember. A legutóbbi posztomra a 36 emberből 9 reagált és akikkel rendszeres kapcsolatom van 5.
Szerintem egész jó arány :)
Néhány volt osztálytárs, pár távolabbi rokon és 4-5 internetes ismerős, akikkel a játék hozott össze.
293 ismerősöm van Facebookon, kettővel nem találkoztam személyesen, csak valamilyen ügyben e-mailben kerültünk kapcsolatba. Egyik japán, a másik csak 300km-re él tőlem.
Nagyon ritkán osztok meg dolgokat, kb 1 és 30% között reagálnak, attól függ milyen témájú a megosztás.
90%-ot ismerem személyesen
60% reagál
Mondjuk nekem csak 130 ismerősöm van :)
0.
0, mert nem osztok meg semmit sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!