A facebookos ismerőseiteknek kb. hány százalékával találkoztatok személyesen is? és hány százalékuk reagál arra, amit megosztotok?
Figyelt kérdés
Elég könnyen visszaigazolok hasonló érdeklődésű ismeretleneket, mert úgysem a FB-on élem az életem, főleg a csoportok miatt vagyok ott, valódi ismerősök meg nem is biztos, hogy megtalálnak, mert nevet is változtattam, a profilképem sem az arcképem, így azt vettemészre, az ismerőseim több mint harmada olyan, akivel még sosem találkoztunk, de némelyik tizenéves netes haver már közelebb áll hozzám, mint egy tizenéve nem látott szobatárs vagy csoporttárs. Megnéztem, mert jó pihent voltam ma :), az ismerőseim negyede reagált valami módon a posztjaimra az utóbbi egy évben, igaz, mivel ritkán posztolok, nem szeret úgy az algoritmus, mint a pörgőmasinákat. Kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel.2022. aug. 21. 19:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!