A férfiak tényleg mászkálhatnak alsógatyában télen nyáron nyilvánosan? Mert nekik semmi sem ciki elvileg és a hideget sem érzik a férfiak állítólag.
Nálunk a Balatonon nyaralóövezetben minden férfi egy szál fürdőgatyában van egész nap. Ez kb ugyanolyan, mintha alsógatyában lennének. Így megyünk le a strandra, biciklizni, stb... Nyilván a kisboltba nem félmeztelenül mennek, oda nem is illik szerintem.
Meg mondjuk egy városközpontban sem kellene azért alsógatyában jönni-menni, de nyaralóhelyeken szerintem nem gond.
Télen meg hideg van, akkor azért nemigazán vetköznek neki az emberek.
Vidéken simán, városában nyilván nem, nyáron tóparti nyaralásonon vagyok épp nem a víz parton vagyok hanem a háznál akkor nem fürdő gatyába vagyok hanem csak egy boxer van rajtam, nekem sima hagyományos szürkés mintás, laza fajtát hordok, és ha épp valamiért el sétálok a közértbe pl úgy szoktam csak a boxer van rajtam, csak a telefonom meg a pénzt viszem magammal, meg szokodt, mások is szoktak így lenni, ilyenkor csak az az egy bajom van pl nincs zseb, olyankor pénzt a kezembe van, kicsit a derekamra fel húzom a boxert és
a telefont meg be teszem elől a boxerba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!