Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg mászkálhatna...

A férfiak tényleg mászkálhatnak alsógatyában télen nyáron nyilvánosan? Mert nekik semmi sem ciki elvileg és a hideget sem érzik a férfiak állítólag.

Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes helyen lakhatsz.
2023. nov. 17. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
A saját magánterületökön mászkálhatnak, máshol nem.
2023. nov. 17. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Némi hasonlóságot vélek felfedezni az "idősek nem érzik a hideget" kérdéssel...
2023. nov. 19. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Vérmes idős hölgyek vidéken is vannak. Tavaly március elején Miskolcon: időshölgy otthonkában (szó szerint csak otthonkában!)a bérház ajtó előtt diskurált a szomszédasszonyával. Valószínűleg a vérkeringést serkenti.
2023. nov. 19. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Oltonyben a strandon, furdogatyaban az utcan tilos
2023. nov. 20. 07:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálunk az idősotthonban pont, hogy akkor tudni hogy meleg van nyáron, amikor a nénik levesznek a 3 pulcsiból 1-et... :D Előző két kommentre reagálva.
2023. nov. 20. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a Balatonon nyaralóövezetben minden férfi egy szál fürdőgatyában van egész nap. Ez kb ugyanolyan, mintha alsógatyában lennének. Így megyünk le a strandra, biciklizni, stb... Nyilván a kisboltba nem félmeztelenül mennek, oda nem is illik szerintem.

Meg mondjuk egy városközpontban sem kellene azért alsógatyában jönni-menni, de nyaralóhelyeken szerintem nem gond.

Télen meg hideg van, akkor azért nemigazán vetköznek neki az emberek.

2023. dec. 2. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Vidéken simán, városában nyilván nem, nyáron tóparti nyaralásonon vagyok épp nem a víz parton vagyok hanem a háznál akkor nem fürdő gatyába vagyok hanem csak egy boxer van rajtam, nekem sima hagyományos szürkés mintás, laza fajtát hordok, és ha épp valamiért el sétálok a közértbe pl úgy szoktam csak a boxer van rajtam, csak a telefonom meg a pénzt viszem magammal, meg szokodt, mások is szoktak így lenni, ilyenkor csak az az egy bajom van pl nincs zseb, olyankor pénzt a kezembe van, kicsit a derekamra fel húzom a boxert és

a telefont meg be teszem elől a boxerba.

2024. febr. 10. 05:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Angliában bugyiban vonulnak dagadt ronda, dinnyecsöcsű hájas csajok esténként az utcán télen -2 fokban a nagyvárosokban, London, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle stb
2024. jún. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!